Sporting Turnu Tr. Măgurele - FC Aninoasa în meciul de baraj pentru liga a III-! Un ziar din Dâmboviţa susţine acest lucru.

07 Iunie 2015, 11:45 | 2739 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu va juca la baraj cu FC Aninoasa.

Conform ziarului Jurnal de Dambovita, campioana judetului Teleorman va intalni la barajul pentru promovarea in Liga 3 campioana din Dambovita, adica pe FC Aninoasa, care azi si-a asigurat titlul judetean, dupa o lupta stransa cu Flacara Moreni.
Barajul pentru promovarea in Liga 3 se va disputa in acest an in doua manse, tur-retur, pe datele de 20 iunie si 27 iunie.
Reprezentanta Teleormanului la baraj se va decide la comisiile FRF, pe 11 iunie, dupa ce FCM Alexandria a contestat dreptul de participare in campionat al echipei Sporting Turnu, campioana de drept a Ligii a 4-a.
Cine este FC Aninoasa?
FC Aninoasa este echipa de fotbal a comunei cu acelasi nume, situata la 6 km de Targoviste. FC Aninoasa a castigat azi al doilea titlu judetean consecutiv , terminanand la trei puncte in fata echipei din Moreni. Anul trecut, Aninoasa a pierdut barajul de promovare cu Astra II, cu scorul de 1-2. Echipa damboviteana il are ca antrenor pe Remus Galmencea, fost jucator de Liga I la Chindia Targoviste, iar vedeta echipei este Motoi, golgheterul echipei, insa accidentat in acest moment. Media de varsta a echipei este undeva la 28 de ani.
Stadionul Aninoasei este unul cochet, in genul celui de a Olteni, si are o capacitate de 500 de locuri.

sursa:teresport.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
IONEL pe 07 Iunie 2015, 21:14
#1
FELICITARI !
Felicitari pentru clasarea pe primul loc si succes la meciurile pentru baraj.La modul cum au jucat in ultima etapa vor face fata cu brio in divizia C.Acolo unde lucrurile sunt facute profesionist performanta apare de la sine.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.