Turnu arde şi deputata se piaptănă. Cătălina Ştefănescu propune ca prima fertilizare în vitro să fie gratuită. Nu mai poate Dragnea?

07 Iunie 2015, 12:00 | 5963 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Catalina Stefanescu, pupila lui L.Dragnea, deputata de Turnu.

Deputata din colegiul Turnu Măgurele, Cătălina Ştefănescu, a ajuns la sapă de lemn, cum se spune pe la noi, prin Teleorman. După ce L.Dragnea, Dan Şova şi V.Cosma, colegii de deputăţie, au ajuns la DNA, a văzut că a rămas singură. Acest lucru, singurătatea, i-a dat posibilitatea să îşi reevalueze viaţa şi să emită o idee năstruşnică. Pupila lui Liviu Dragnea, făcută deputat la apelul bocancilor, a venit cu o iniţiativă în Parlamentul României ( era să scriem Academia Infractorilor, că e tot aia). Domnişoara (!) Ştefănescu, sătulă de solitudine, s-a chinuit să vină cu o idee ce o poate avantaja. 

 Mai precis, Cătălina Ştefănescu, după ce a ridicat ( la propriu şi la figurat) Turnu Măgurele ( cu fustele minuscule pe care le exhibă prin Turnu, atunci când vine), s-a gândit să facă fericite şi familiile fără copii. E adevarat, Turnu Măgurele suferă de lipsa copiilor, însă nu pentru că femeile nu pot procrea, ci pentru că depopularea şi sărăcia sunt uriaşe. Deputata de Turnu a propus ca prima fertilizare în vitro pentru femei să fie gratuită, nu cu bani, ca până acum. Cu alte cuvinte, să plătească statul pentru o asemenea fertilizare. Primul, gând ( cam necurat, recunoaştem) este că Liviu Dragnea, prietenul apropiat al domnişoricii, nu prea mai poate şi singura soluţie este fertilizarea în vitro. O fi aşa, n-o fi, nu ştim, însă proverbul cu "ţara arde şi baba ( domnişorica) se piaptănă " e mai actual ca oricând. Cătălina, vino în  Turnu Măgurele, oraşul are nevoie de tine!

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
mugur ciuvica prostu de la a3 pe 09 Iunie 2015, 22:27
#9
tuta comunei
Bă băieți, faceți vă rog ceva și luați cu**a acasă că ne-am făcut de Căcat mai rău decât suntem

cu zdreanta asta a lu' dragnea. Psd cuib de hoți, tâlhari și de c*rve proaste.
9 pe 08 Iunie 2015, 21:45
#8
y
inchide fa gura ca intra musca
eu pe 08 Iunie 2015, 14:52
#7
ma sacrific
Sa vina ca o fertilizez eu, dar nu in vitro, ci in capsorul ei ala gol.
Doina pe 08 Iunie 2015, 07:33
#6
Unde nu este, nici Dumnezeu nu cere
In primul rind,a fost facuta deputat din prostia si ignoranta teleormanenilor si pe urma,la cit este de proasta nu poate cere altceva, nu o duce mintea la mai mult ... Pariem ca daca miine sunt alegeri, prostii(care sunt multi )o aleg din nou ???? question
y pe 07 Iunie 2015, 23:24
#5
f
bulane
ion pe 07 Iunie 2015, 22:41
#4
u
ce ga..z valabil are pustoaica,,,
R.D pe 07 Iunie 2015, 15:56
#3
penalul Ponta
Pentru binele şi onoarea României,penalul Ponta trebuie să plece.Mâine are loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării,al cărui vicepreşedinte este Ponta.Cum să mai poată participa un urmărit penal la această şedinţă ? Hoţii din PSD,au început deja să facă scut în jurul lui.
Eu pe 07 Iunie 2015, 13:56
#2
Vorba din popor
Vorba din popor:

"O mananca!"
Anghel pe 07 Iunie 2015, 13:40
#1
Catalina spune lucruri traznite
Tinerii nu au un loc de munca si parasesc orasul rand pe rand iar Catalina se gandeste la facut copii.Ce le ofera si ce proiecte a avut despre viitorul copiilor?Ce viitor au ei intr-un pras ca Turnu Magurele?Astazi romii sunt cei care procreaza fara limite iar viitorul lor este cel al unor delicventi fara scoala.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.