Ioan Niculae şi Petre Pârvu, doi zimniceni care au ajuns rău de tot.

02 Iunie 2015, 00:05 | 5536 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Petre Parvu, un primar cu remorca.

Primarul din Zimnicea trece, în ultimii ani, prin momente grele.  Petre Pârvu are probleme financiare, chiar dacă salariul dumnealui a crescut. Un alt zimnicean, mult mai celebru ca edilul-şef si  care are probleme cu banii, este Ioan Niculae.

Petrică este afectat, la nivelul lui, mai mult ca magnatul. Domnul primar a fost nevoit să îşi vândă autoturismul şi tractorul U 650. Singurul "bun mobil" trecut în declaraţia de avere este o remorcă auto. Săracul primar a rămas să se plimbe cu remorca. Cum să te plimbi dacă nu ai după ce să o legi? O găsi edilul-şef o soluţie, dacă nu un cumpărător. Referitor la Ioan Niculae, acesta nu o duce chiar aşa rău din punct de vedere financiar, nu a ajuns la remorcă, numai că miliardarul stă puţin la mititica.

Cel mai bogat român are probleme cu banii de salarii şi cu datoriile către stat şi firme. După cum se ştie, Ioan Niculae nu şi-a plătit angajaţii cu lunile. Nu ştim dacă între primar şi magnat există o legătură care să justifice natura problemelor, cert e că unul e mult mai sărac, iar celălalt este închis de la bani.

Citeste si: PERSONAJUL SĂPTĂMANII: Ioan Niculae. Un miliardar, fost securist, băgat la pârnaie de „țara lui tâmpită”!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
corona pe 27 Martie 2020, 09:54
#8
test
Negativ
Andrei pe 16 Septembrie 2019, 23:37
#7
Muie psd
Telorman jefuit de mafiotii Dragnea,Ion Nicolae,Petre Parvu
Nicoleta pe 28 Octombrie 2017, 22:57
#6
Dragilor
Nu mai fiti rai, gata cu rautatea. Eu si sotul meu vam ajutat. Hai fiti seriosi
Misu pe 04 Mai 2016, 16:30
#5
Petre, nu auzi clopotul DNA-ului. Te cheama !
Dl. primar PETRE PARVU, daca ai fost vioara intai la distrugerea loc*rilor de munca din Zimnicea si ai refuzat toate ofertele investitorilor, afirmand ca tu faci afaceri numai cu INTERAGRO, de ce mai candidezi la inca un mandat de primar ? Inca nu ai distrus de tot orasul Zimnicea sau mai ai o blonda de pus directoare ? Nu realizezi ca esti un om limitat in gandire si ca nu poti mai mult ! Lasa - i pe altii mai tineri, cu idei novatoare !
LINGAU STAN pe 20 Iunie 2015, 06:49
#4
Traiasca Ioan NICULAE EROUL TARII
Ioan NICULAE a salvat TR de foame si saracie, sa nu uitam ca cel mai iubit fiu al sudului, a tinut in spate toti betivii, hoti si parashutele din Turnu Gaurele si Zimnicea!!!!Ura, ura, ura, traiasca Ioan NICULAE!!!
SA SE DIZOLVE PSD-UL ! pe 03 Iunie 2015, 14:47
#3
SA SE DIZOLVE PSD-UL !
SA SE DIZOLVE PSD-UL !



http://www.gandul.info/stiri/ponta-despre-propria-persoana-romania-chiar-are-nevoie-de-un-prim-ministru-liberal-14392121



Şefa PNL, după ce senatorii l-au salvat pe Şova: „Toţi cei care au rămas blocaţi în era pesedismului de aur VOR DISPĂREA”



http://www.gandul.info/stiri/sefa-pnl-dupa-ce-senatorii-l-au-salvat-pe-sova-toti-cei-care-au-ramas-blocati-in-era-pesedismului-de-aur-vor-disparea-14391428
PSD LA PUSCARIE ! pe 03 Iunie 2015, 00:16
#2
...
...
stefan pe 02 Iunie 2015, 07:45
#1
nasi din interes
Petre Parvu are 2 fete care sunt cununate de Ioan Nicolae si Liviu Dragnea.

Nasii au fost alesi din interes de domnul primar.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.