Cristian Duică, acuzat că a politizat Roşiorii de Vede după modelul Turnu-Măgurele.

29 Mai 2015, 00:03 | 5460 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Cristian Duica

Teleormanul este cunoscut, la nivel de ţară, ca un judeţ roşu. Multe judeţe sunt sub bocancul pesedist, însă pe la noi, prin Teleorman, partidul-stat este foarte puternic. 

Turnu Măgurele este oraşul cel mai pesedizat, fiind greu de înţeles cum într-o Românie europeană se poate instala o dictatură. Turnenii simt pe pielea lor ce înseamnă să fii condus de un partid care e în tot şi în toate. Pur şi simplu, în Turnu nu poţi să respiri liber în niciun domeniu. De când în fruntea Primăriei Roşiorii de Vede a venit marele, la propriu, Cristian Duică, orasul a suferit câteva transformări. Pesediştii conduşi de Duică fac tot posibilul să implementeze la Roşiorii de Vede "modelul de succes" de la Turnu Măgurele, partidul stat fiind în tot şi în toate. Au fost politizate toate instituţiile, de la director la femeia de serviciu, iar mediul privat a ajuns subordonat partidului. Cine are de gând să nu se încoloneze, suporta consecinţele, fiecare la nivelul la care se află.

Cristian Duica, marioneta lui Liviu Dragnea.

Roşiorenii simt pe pielea lor ce înseamnă să fie conduşi de pesedişti, însă, dacă vor să afle cu adevărat ce înseamnă corupţia  şi căpuşele gen Teldrum, nu au decât să-i mai ofere un mandat lui Duică şi o să le iasă prin piele social-democraţia originală cu baroni roşii. Primarul este unul dintre oamenii de paie ai lui Liviu Dragnea, oameni pe care jupânul îi pune unde are nevoie. Cristian Duică a fost director la CNDANR, experienţă în urma căreia este implicat în două dosare penale. Trebuie menţionat că primarul a fost acţionar la trei companii - Agregate Com Sud SA, Gerotop SRL, Topro SRL -, abonate la contracte cu companii de stat precum CFR SA, Complextul Energetic Turceni şi CNADNR. O altă firmă, al cărei director a fost Cristian Duică, Modul Proiect, a sponsorizat PSD  cu o jumătate de milion de lei.

Citeste si: Cristian Duică, Modul Proiect, Liviu Dragnea şi Rosiorii de Vede

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Sandu marcu pe 29 Octombrie 2015, 18:40
#6
Nevinovat
Eu nu am păcate, știam cine este Duica, de aceea nu l-am votat, si inca e mafiot,70% din oraș l-a distrus, si mai puțin si face full, Iunie anul viitor
tarancuta pe 17 Iunie 2015, 15:58
#5
tarancuta
rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes
Paune pe 14 Iunie 2015, 15:22
#4
Duika, du-te tata acasa si lasa-ne!
Mai Cristi, prea te-ai facut de ras!Nu mai pacalesti pe nimeni, du-te acasa, eventual baga o dezalcolizare, inainte sa intrii cu Gabie la Jilva!!!! grin grin grin grin grin grin
SA SE DIZOLVE PSD-UL ! pe 03 Iunie 2015, 14:47
#3
SA SE DIZOLVE PSD-UL !
SA SE DIZOLVE PSD-UL !



http://www.gandul.info/stiri/ponta-despre-propria-persoana-romania-chiar-are-nevoie-de-un-prim-ministru-liberal-14392121



Şefa PNL, după ce senatorii l-au salvat pe Şova: „Toţi cei care au rămas blocaţi în era pesedismului de aur VOR DISPĂREA”



http://www.gandul.info/stiri/sefa-pnl-dupa-ce-senatorii-l-au-salvat-pe-sova-toti-cei-care-au-ramas-blocati-in-era-pesedismului-de-aur-vor-disparea-14391428
Dan Feraru pe 30 Mai 2015, 04:31
#2
DUICA=PUSCARIE
Un bagabond inca din anii scolii, exmatriculat pentru participarea la orgii sexuale cu Byby Brincoveanu pus tot de PSD director la un obsc*r colegiu tehnic teleormanean, Duica se remarca prin cele 160 kg greutate corporala, o amanta directoare de scoala, profesoara de sport adusa de la tara, gadulata acum de Madame Gherghe cu gradatie de merit, betii cronice (1-2kg wiskey per zi!!!!), precum si sifonarea banului public cu puscariasul Gabie Vladulescu (7-8 miliarde lei vechi anual!!!)!!!!Pazit de Politia Locala, Sorica analfabetul la carma, cu fini gay, precum directorul Craceanu (baiatul dansului fiind traficant de droguri....)-acesta este DUICA ALCOOL, omul care a distrus Rosiori de Vede!!!!!
SZYLAGY pe 29 Mai 2015, 09:05
#1
INCA UN ALCOOLIC PSD_IST
CE INCRENGATURA MAFIOTA IN FIRMELE FACUTE DE DRAGNEA?! LA ACEASTA ORA SINT PERCHEZITII IN GIURGIU,PE CIND SI LA TELEORMAN? VA ROG SA MA CREDETI CA DNA VA AVEA TARE MULT DE LUCRU IN TR.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.