Trei bărbaţi au fost prinşi în timp ce pescuiau electric pe Dunăre.

26 Mai 2015, 10:44 | 4917 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Pescuit electric.

Trei bărbați au fost prinși de polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu-SPF Giurgiu în timp ce pescuiau folosind dispozitive electrice.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Zimnicea au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care au depistat pe fluviu  Dunărea, trei persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 22 și 34 de ani, în timp ce pescuiau cu dispozitive electrice.

Polițiștii au descoperit la mal un autoturism în portbagajul căruia se aflau 120 de kilograme de pește, din specia somn, o barcă pneumatică cu vâsle, un aparat electric, un acumulator auto și un binoclu.

” Peștele în valoare de 900 de lei a fost predat în vederea valorificării unei societăți comerciale de profil, iar uneltele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Bărbații sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de pescuit electric, deținerea aparatelor și dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare și electrocutare”, se arată într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră.

Citeste si: Corupţie la Poliţia de Frontieră din Turnu Măgurele. Mai mulţi angajaţi au fost condamnaţi la închisoare pentru abuz în servicu. Printre condamnaţi, şi doi pescari "electricieni".

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
simon pe 30 Mai 2015, 09:09
#18
coment ....
Eu nu am cuvinte, va rog sa ma credeti ca citesc presa postata de dumneavoastra aproape zilnic, chiar daca sunt la mii de km de casa..oare nici acum autoritatile nu fac nimic? astea sunt marturi scrise si concrete....de ce oare un om de rand poate sa fie cinstit sa-si vizeze si plati permisul de pescuit sportiv si alti se intrec in relati si cunostinte...fac apel organelor competente sa i-a masuri...nu e posibil ce poate sa se intample in jud. asta....oricum multumim serviciului si prestantei dumneavoastra ptr. informatile si mediatizarea acestui jud minunat pe saitul dumneavoastra....cu respect si stima .....
gheorghe giuc*ruda pe 29 Mai 2015, 18:28
#17
geglane geglane
ce lucrare face maicata!!
alt martor pe 28 Mai 2015, 19:29
#16
ptr geglan dan braconierul
nu ai transportat citeva kg ci ai avut 120 si trecute in acte 63 masina este pe numele prostului de geglan voicu si masina este retinuta pentru cercetari,.in momentul cind vei fi gasit vinovat si vei fi gasit sigur atunci se va confisca si tot ce a luat parte la braconajul tau in perioada de prohibitie PROSTULEai fost gasit cu peste si aparat, este foarte simplu,la puscarie cu tine dute in ... mati. si sa te mai potolesti cu BOBINA cum zici tu la aparat.
dan pe 28 Mai 2015, 17:56
#15
ptr martor
bă, invata limba romana si atunci mai stam de vorba . In primul rand nu am stat in catuse pana la 4 dimineata-PROSTULE . Si in al doilea rand nu mi-a gasit nimic-prostule . In al treilea rand am dat o simpla declaratie ptr alea cateva zeci de kg de peste-PROSTULE . sa ai o zi cat mai buna-PROSTULE .
dan pe 28 Mai 2015, 17:52
#14
ptr martor
bai prostule in primul rind masina nu este confiscata.este retinuta pt cercetari pt ca am transportat citeva kg de peste,la mine nu s-a gasit nimic si o sa vedeti ca o sa-mi iau masina cit de c*rind. wink
martor pe 28 Mai 2015, 13:54
#13
ptr x
geglan este atit de prost ca a luat cu el toti aurolaci,cind frontiera a zis aurolacului sa scoata scula ca este prieten cu geglan si nu le face nimic . aurolacul a zis ...gata sefu este in iarba . si asa aurolacu a scos aparatul de pescuit si la infundat pe prostul de geglan/ daca nu are nici o vina de ce a stat in catuse pin la 4 dim?de ce i sa confiscat masina ?si de ce sis dat demisia,?simplu,,, ptr nu al judeca dga=ul/
x-ul pe 28 Mai 2015, 12:26
#12
ptr comentatori
de ce scrieti comentarii in numele altor persoane ? de frustrati ce sunteti nu aveti c*rajul sa comentati cu numele vostru real ? va ascundeti sub pseudonime . de ce comentati aiurea daca nu ati fost la fata locului sa vedeti ce s-a intamplat ? sunteti buni doar de barfa si sa aruncati cu noroi in toti. pe voi nu va vedeti. va credeti mari si tari, dar de fapt sunteti vai mama voastra . ptr cei care nu stiu lui GEGLAN nu i s-a gasit nici o scula de pescuit - asa ca ciocul mic si joc de glezne . Sa aveti o zi buna, FRUSTRATILOR !
ptr pe 28 Mai 2015, 11:01
#11
9
sa s..i p..a
geglan pe 27 Mai 2015, 21:59
#10
electriceanu
scapam cu 1mil. amenda de om a doua zi suntem pe dunare cu aparatul ce sa ne mai faci ?
cu ochii pe voi pe 27 Mai 2015, 20:58
#9
v-ati ars...
pe langa jurnalism iubesc pescuitul si de foarte multe ori am batut drumul degeaba de la ploiesti pana in zona seaca pentru ca intradevar acolo a-ti secat tot...

Am stat cu ochii pe voi si v-am dat in primire de fiecare data, pacat ca au lipsit doua persoane din grupul vostru de data aceasta...

Va promit ca stau cu ochii pe demararea anchetei pana la capat, astfel incat sa se termine LEGAL totul...

Fir intins!!!
pescarii corecti pe 26 Mai 2015, 18:14
#8
jiji
la Turnu.mag. geglan a distrus toate apele cu aparatele lui.ca lucrat la p.f. turnu si stia turele nu se mai satura.
ion pe 26 Mai 2015, 17:42
#7
u
zimiceni pe ei va lasa fara peste acesti electriceni
geglan pe 26 Mai 2015, 16:51
#6
ptr ion
sa o s..i ca am relati mari
ion pe 26 Mai 2015, 14:55
#5
Puscarie 100%
Minim cate 5 ani de puscarie cu executare le-as da.
Ciudin pe 26 Mai 2015, 12:19
#4
pentru JEGlan
Ai grija sa nu te corentezi oaie.
make pe 26 Mai 2015, 12:08
#3
si cristake
ba geglane prost esti... iarasi ai calcat pe bec?
geglan pe 26 Mai 2015, 12:01
#2
ptr lica
bai lica am sa dovedesc ca scap cu o amenda. tu nu ai auzit ce relati are taicamio?
Lica Pescaru pe 26 Mai 2015, 11:16
#1
Judecati si condamnati
Pescuitul cu c*rent electric a terminat definitiv in zona noastra pescuitul sportiv pentru care platim si nu beneficiem de zone amenajate asa cum spune legea.De ce este inchis Zetonul de la Olt si ce acte au cei ce profita de pe urma lui.Aia e zona inundabila si nu au voie sa o inchida.Dumitru ala face ce vrea de zici ca e Zetonu de la tasu si masa.Si de ce pe Oltisor se da cu c*rent in fiecare seara si pe oltu mare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.