Incendiu la o gospodărie din comuna Liţa. Pompierii turneni au salvat bunuri de peste 150.000 de lei.

26 Mai 2015, 00:03 | 3051 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Pompieri.

În data de 23.05.2015, la ora 03.42, pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria lui Ionel S., din comuna Lița.

Sosiți rapid la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, militarii au constatat că focul se manifesta la o magazie și la un garaj, realizate din lemn și acoperite cu plăci de abociment, precum și la bunurile din interior, existând pericolul extinderii flăcărilor la locuința și anexele din imediata apropiere.Concomitent cu luarea măsurilor de protejare a bunurilor materiale din vecinătate, pompierii turneni au acționat pentru stingerea incendiului cu cele două autospeciale, focul fiind lichidat în mai puțin de 30 de minute.

Au ars ori au fost distruse de incendiu magazia și garajul, 5 anvelope, 2 biciclete, 1 motocultor, o drujbă, 1 polizor, 5 jante, o moară de uruială, o bormașină, 1 flex, 1 pistol de lipit și două truse de scule, valoarea acestora fiind apreciată la suma de 15000 de lei.Valoarea bunurilor salvate de pompieri, reprezentând casa de locuit și celelalte anexe gospodărești aflate în apropiere, a fost apreciată la peste 150000 de lei.

Cauza probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a garajului.La această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
onulescu ion pe 26 Mai 2015, 12:05
#2
sfat
a fost si geglan dan la incendiu?

fiind atit de prost si vaziind apa multa de la furtune a luat si aparatul [pescuit electric] cu el sa dea la peste?

Ares pe 26 Mai 2015, 07:39
#1
re
Accum cateva saptamani faceati glume de prost gust, ca dorm, ca nu le ajung paturile, si acum...? Ii laudati ? Va hotarati odata smile ? Sunteti penibili cu unele articole!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.