Un podeţ construit de Primăria Tr. Măgurele, real pericol pentru cei care-l traversează. Domnule primar, aveţi grijă, podeţul din cartierul Odaia poate face victime. Şi e păcat.

26 Mai 2015, 00:04 | 2461 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Podetul din cartierul Odaia.

Am mai scris acum câtva timp despre o reală problemă apărută în cartierul turnean Odaia.  Un canal care trece prin faţa terenurilor agricole a fost desecat, însă cei care au făcut acest lucru au distrus şi podetele pe care oamenii traversau canalul spre terenurile lor. Un consilier local, Claudiu Crăcea, a fost solicitat de locuitori din acest cartier să construiasca un podeţ. Cererea a fost adresată unui consilier local al opoziţiei pentru că oamenii fuseseră amânaţi de multe ori de primarul municipiului. Când Claudiu Crăcea, împreună cu Mugurel Ristea, patronul unei firme turnene, au început construcţia, a sărit primarul Cuclea. Motivând că acel canal aparţine ANIF, primarul a interzis construirea podeţului, pentru că nu există, chipurile, aviz ANIF.

Cu ajutorul unui consacrat al contractelor cu Primăria Turnu, l-am numit pe N.Ovedenie, a fost construit acel podeţ. După cum vedeţi în imagine, podeţul ( de fapt, două traverse de beton) are o mare hibă. Fiind construit în locul unde apa este destul de adâncă ( aproximativ 2 m), acesta nu are nicio balustradă, astfel că există un real pericol ca vreun copil, mai zburdalnic sau mai neatent, să cadă în apă şi, Doamne fereşte!, să se producă vreun accident grav. Domnule primar,  e nevoie de mai multă responsabilitate!  



Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
conteaza parerea??? pe 13 Iunie 2015, 23:19
#6
PODETUL
Banii incasati pentru "podet", au fost multi, insa nu s-au folosit acolo!
orgie pe 30 Mai 2015, 18:49
#5
hotie
Face Podu din piese prefabricate furate si incaseaaza zeci de milioane cu lingăi lui din primărie care ii fura la tot
HALAL LUCRARE ! pe 28 Mai 2015, 17:40
#4
ASTA SE NUMESTE PODET ?


ZICI CA A FOST CONSTRUIT NUMAI DIN DESEURI !
misu pe 27 Mai 2015, 14:10
#3
pentru "piesa" care a sc
aoleeeeuu....informati-va naiba si nu mai mintiti lumea! porcaria asta de asa zis podet este facuta de SC IDEAL COM SRL. si este facuta la insistenta unui om din conducerea orasului...! asta e o caterinca de pod,un pericol public! sa vina cei ce l-au facut si sa il ia naiba de acolo pana nu cad copii sau animale!

cuclea al vostru pe 26 Mai 2015, 17:58
#2
pt. gigel
Gigel taci din gura ca angajam noi un paznic. De ce sa-l platim pe Cracea, ca nu este cu noi! In plus dam si noi bine la electorat ca am creat un loc de munca.
gigel pe 26 Mai 2015, 07:46
#1
FOARTE IMPORTANT
SAL PUNEM PA CRACEA AL VOSTRU SAL PAZEASCA SA NU SE INTIMPLE CEVA
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.