Pompierii din Videle au intervenit la două incendii izbucnite la un depozit de furaje şi la un loc de depozitare al plantelor furajere.

25 Mai 2015, 19:07 | 2746 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Pompieri.

 În cursul zilei de ieri, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au fost solicitați să intervină pentru stingerea a două incendii, izbucnite la un depozit de furaje și la un loc de depozitare a plantelor furajere din apropierea unei ferme de animale, din localitățile Videle și Merenii de Sus.

La primul incendiu, cel din orașul Videle, în ziua 24 mai a.c., ora 13.46, focul se manifesta la un depozit de furaje din gospodăria lui Marius S., existând riscul propagării flăcărilor la locuința și anexele amplasate în imediata apropiere.

Incendiul, ce a distrus aproximativ 6 t de fân și lucernă, a fost localizat și lichidat în stadiul găsit, după aproximativ 2 ore, fiind necesară mutarea întregii cantități de materiale combustibile din zona afectată de flăcări, astfel încât să nu existe riscul reaprinderii acesteia.

Valoarea bunurilor distruse a fost apreciată la suma de cca. 2000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 50000 de lei.

Din primele informații obținute pe timpul verificărilor, se pare că incendiul a fost provocat din neatenție, de un minor, copilul proprietarului, care s-a jucat cu chibriturile în apropierea depozitului de furaje.

La cel de-al doilea incendiu, izbucnit în localitatea Merenii de Sus, la ora 16.01, în apropierea unei ferme de animale, proprietatea lui Petrică R., pompierii militari au stins focul cu ajutorul a două autospeciale de lucru cu apă și spumă, după aproximativ o oră și jumătate.

Au ars resturi de plante furajere pe o suprafață de cca. 3000 mp, flăcările fiind localizate de pompieri înainte ca acestea să cuprindă ferma de animale, evitând astfel producerea de pagube materiale.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 200000 de lei.

La această intervenție au acționat și pompierii civili din cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență Petrom Videle, cu o autospecială și un echipaj format din 4 persoane.

Din primele cercetări, a reieșit că incendiul, cel mai probabil, a izbucnit din cauza unei țigări nestinse ce a fost aruncată la întâmplare de o persoană necunoscută.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Virgil pe 25 Mai 2015, 20:26
#1
Nebunu Satului
Pai ce treaba are turnucustiri cu ce sa intampla in VIDELE v-a transformati in teleormanulcustiri sau videlecustiri ??????

Alooooo Redactia !!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.