Descindere a DNA la Casa de Asigurări de Sănătate Teleorman. Dana Pitiş, fosta preşedinte director general a CAS Teleorman, prietena lui Liviu Dragnea, pare a nu avea emoţii!

20 Mai 2015, 00:12 | 5038 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dana Pitis, fosta sefa a CAS Teleorman.

 DNA pe urmele Danei Pitis?

DNA se ocupă din ce în  ce mai mult cu diverse instituţii din Teleorman. Marţi a fost rândul Casei de Asigurări de Sănătate Teleorman să intre în vizorul procurorilor DNA. Anchetatorii au solicitat conducerii instituţiei o serie de documente privind activitatea CAS Teleorman în perioada 2013-2015. Conform unor surse,  procurorii caută informaţii şi documente cu privire la unii furnizori de servicii medicale aflaţi în relaţii contractuale cu instituţia. Direcţia Naţională Anticorupţie nu a emis un comunicat privind efectuarea percheziţiilor în Teleorman, însă surse din interiorul instituţiei au confirmat prezenţa procurorilor DNA în birourile CAS. La CAS a lucrat şi soţia lui Petre Pitiş, şeful Tel Drum, bun amic cu Dragnea. Zvonurile au vorbit chiar despre o legătură apropiată între Dragnea şi Dana Pitiş, soţia lui P.Pitiş, însă nu au apărut dovezi în acest sens. Descinderea procurorilor DNA la CAS Teleorman este o nouă lovitură pentru Dragnea, aflat deja în corzi dupa condamnarea în dosarul "Referendumul fraudat".

Citeste si: Teldrum-contracte-generoase-de-la-dragnea-si-mohanu" target="_blank">Corupţie şi jaf (I): Dan Barcaru, fratele Danei Pitiş, a devenit patronul unui nou Teldrum. Contracte generoase de la Dragnea şi Mohanu!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
mihalcea,necea,pruna,si maleata pe 20 Mai 2015, 12:11
#2
petrecere
Incepand de maaine 21.05.2014,600 de oameni din combinat nu mai au loc de munca. Votati PSD si va promitem ca vom reporni combinatul.Daca nu reusim cu combinatul, vom angaja acesti oameni la hidrocentrala de la Seaca si la hidrocentrala de la Islaz, sau la parcul industrial de la Balci.Loc*ri de munca- este deviza noastra .Votati in continuare PSD!
Tanti Angela care face injectii pe 20 Mai 2015, 09:26
#1
Si dragostea asta are un pret
DNA,opriti-va,vreti sa se otraveasca iar doamna doctor?Mi-o si imaginez pe Dana Pitis colega de camera cu Bombonica.Eeeee,hai sa nu dramatizam prea mult,ca nu e primul si nici ultimul medic cu probleme penale.Baaa,da se strange latul rau de tot.Se pare ca toti cei care au respirat si au transpirat pe langa Dragnea,au probleme cu legea.Asta e lacomia omului sarac si parvenit.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.