De la Poliţie - Doi şoferi prinşi de poliţiştii turneni: unul, fără permis, celălalt, fără acte valabile la autoturism.

19 Mai 2015, 00:02 | 2760 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politistii rutieri isi mai fac si datoria.

Circula cu un autoturism fara acte valabile

Poliţiştii din Turnu Măgurele au depistat în trafic un tânăr din localitate care conducea un autoturism pe str. Oltului din Turnu Măgurele, jud. Teleorman, autoturism care avea perioada de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată din data de 10.01.2015. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, urmând a se propune soluţie prin Parchet.
   Fara permis , la volanul unei autoutilitare
Aceiaşi poliţişti au depistat un tânăr în vârstă de 24 ani din Turnu Măgurele care conducea o autoutiliotară pe strada Libertăţii din localitate fără a poseda permis de conducere.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Au fost descoperiti autorii unui furt din comuna Lita

Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Lunca au continuat cercetările cu privire la o infracţiune de furt dintr-o societate comercială din Comuna Liţa, judeţul Teleorman, identificând autorii în persoana a doi tineri în vârstă de 19, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Liţa, judeţul Teleorman.Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi înnapoiat părţii vătămate.Împotriva celor doi a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind depuşi în arestul I.P.J. Teleorman, urmând să fie prezentaţi  cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Furturile din Turnu Măgurele ( mai ales din cartierul Măgurele) au adus la exasperare pe unii turneni. Clanurile care se ocupă cu furturi - comentariul săptămânii.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
u pe 19 Mai 2015, 00:12
#1
t
toti sa intre in puscarie
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.