Liviu Dragnea tot mai patetic: fratele meu a murit din cauza acestui dosar, iar familia mea este aproape distrusă"

18 Mai 2015, 00:02 | 2451 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

 Ministrul demisionar al Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, afirmă că simte o mare nedreptate şi regrete uriaşe, inclusiv pentru că fratele său "a murit din cauza acestui dosar".

Fratele lui Liviu Dragnea a decedat în august 2013, la vârsta de 58 de ani, presa relatând atunci că acesta suferea de cancer.

"Simt o mare nedreptate şi două regrete uriaşe, dintre care unul este că fratele meu a murit din cauza acestui dosar, iar familia mea este aproape distrusă", a spus Dragnea, duminică seara, la Antena 3.

El a reiterat că se simte nevinovat faţă de acuzaţiile pentru care a fost condamnat de instanţă în dosarul "Referendumul" şi că a trăit cu speranţa că va fi achitat.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul "Referendumul".

Citeste si: Alexandria-este-mult-mai-mare-decat-pare-de-la-strada-foto" target="_blank">Exclusiv: cum îşi ascunde Liviu Dragnea averea. Conacul din Alexandria este mult mai mare decât pare de la stradă.( Foto)



El a precizat că se consideră în continuare nevinovat, dar că a luat act de decizia instanţei, neştiind însă care va fi motivarea deciziei.

Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, decizia luată vineri de instanţa supremă nefiind definitivă.

Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Anchetatorii susţin că Dragnea a fost susţinut în fraudarea referendumului de 74 de preşedinţi şi membri ai unor secţii de votare din localităţi din judeţele Teleorman, Vrancea, Gorj şi Olt. Aceştia au fost trimişi în judecată pentru falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale şi introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători, infracţiuni comise sub forma autoratului, complicităţii sau a instigării.

sursa:mediafax

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
MARTIX pe 28 Mai 2015, 17:53
#12
HEHEE !!!


ASTEPTAM SA ITI FIE FAMILIA DISTRUSA LA PROPRIU SI LA FIGURAT !!!



ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU CUM VA IESE DIN GURA !!!
Morcovete. pe 19 Mai 2015, 06:55
#11
Pentru Viziru.
Este o simpla dorinta a mea. Asta nu inseamna ca le dezaprob pe ale altora. Vreau sa spun ca mie mise face greata cand aud despre acest individ. CEEA CE NU INTELEG MULTI SI CU CARE EU NU SUNT DE ACORD ESTE FAPTUL CA-CORUPTA NOASTRA JUSTITIE L-A CONDAMNAT PENTRU O CACANARIE, CARACTERISICA TUTUROR PARTIDELOR, IN LOC SA-L CONDAMNE PENTRU ADEVARATELE PREJUDICII ADUSE TARII. PAI VIDEANU, BACONSCHI & CO. CATI ANI AR TREBUI SA PRIMEASCA PENTRU FRAUDAREA ALEGERILOR????!!!
mili-tianu pe 19 Mai 2015, 01:13
#10
dragnea, ești un mincinos mizerabil
Cititi, vă rog, si lamuriti-va!

http://adevarul.ro/news/eveniment/cinismul-liviu-dragnea-murit-fapt-fratelesau-1_555a1c0dcfbe376e355606a9/index.html



VIZIRU pe 18 Mai 2015, 16:00
#9
pt MORCOVETE si alfa
Cum sa nu se pomeneasca sau sa nu se scrie despre unul ca Dragnea?Intradevar,cam tot ce s-a intamplat rau in Teleorman si Romania,va ramane in istoria recenta a tarii noastre.Numai ca astea vor ramane precum faptele tortionarului Visinescu sau ale marelui om de stat Emil Bobu.Daca nu va convine,atunci sa discutam despre milionul de loc*ri de munca promise in toate campaniile electorale,bine?Pana una alta,sa se verifice cum a facut intreaga avere,el si altii.
R.D pe 18 Mai 2015, 15:16
#8
penalul Dragnea
Nemernicul,a inceput sa se victimizeze.Il aduce in discutie pe fratele lui decedat,spunand ca acesta si-a gasit sfarsitul din cauza dosarului legat de referendumul fraudat. Nu are pic de rusine acest marlan,intineaza memoria fratelui sau.Spune ca el este om de onoare.Ce onoare are,cand nu stie cum sa faca,pentru a ramane in continuare presedinte executiv la PSD,in intelegere cu Ponta ?De ce si-au mai schimbat statutul PSD-istii? Pentru a pastra in continuare penalii in functii politice ? Rusineeeeeeeeeee!!!
alfa pe 18 Mai 2015, 14:38
#7
O parere
Ca le place unora, ca nu le place altora, Liviu Dragnea face parte din istoria acestei tari!
piedone pe 18 Mai 2015, 13:33
#6
minciuna la nivel de ministru
anca odata se dovedeste ca dragnea este cel mai mincinos om de stat an istoria recenta a acestei tari trebuie verificat cum a facut atata avere exista un semn de antrebare cum au udecat magistratii c*rtii constitutionale un caz atat de simplu cand dragnea este vinovat an totalitate familia este si ea implicata an fraudarea referendului rusine si scarba pentru antreaga familie la canal cu ei acolo le este locul niste parveniti avizi de putere siavere fara munca
Morcovete. pe 18 Mai 2015, 13:25
#5
Stimate redactor sef.
Mai terminati-o dracului cu acest subiect rasuflat numit dragnea!.Va rog frumos, mai dati si stiri.
drognea pe 18 Mai 2015, 10:28
#4
i love you
dragnea daca iti dispare familia va fi cea mai mare petrecere. invitatii or sa vina din tot Teleormanul
Vali pe 18 Mai 2015, 09:17
#3
Ce tupeu,si cîtă disperare?!
Nu stiam ca pentru influentarea si fraudarea votului la orice scrutin electoral,rudele celor care au organizat si au participat la fraudarea votului,sînt predispuse cancerului.In aceste conditii,si rudele celor 75 de presedinti de sectii de votare sînt prdispusi acestei boli.Cu astfel de declaratii,Dragnea ne spune explicit,cît sîntem de prosti.Auzi,/FAMILIA MEA ESTE APROAPE DISTRUSA/.Serios,dar atuci cînd furati si traiati in lux,va era bine?!Mama voastra de tarani parveniti!
nebunusatului pe 18 Mai 2015, 05:23
#2
Dragnea
Nu are cum sa ajunga o epava ...la ce averi a acumulat acest Iuda ...in cel mai rau caz are sa-si ia zborul spre alte zari si o sa ne lase cu ochii in soare, cu orasel, judet si intreaga tara nenorocite ...pentru ca in afara acumularii de avere nu sa preocupat de altceva ...iar acei tantalai care l-au judecat ar trebuii sa se gindeasca la asta si sa-l bage la racoare pina nu dispare...la beciul domnesc...la gamela si kk in comun ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.