Disperare, disperare - pesediştii de frunte din Teleorman cer BPN să nu accepte demisia lui Dragnea.

17 Mai 2015, 00:03 | 2440 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Pesedistii teleormaneni, imaginea disperarii.

Ceea ce era de aşteptat, iată că se întâmplă: disperare mare în Organizaţia PSD Teleorman. De aici şi până la a cădea în ridicol nu credeam că se poate întâmpla, dar cum jupânul s-a înconjurat  doar de marionete nu ne miră atitudini de acest fel.

Parlamentarii, primarii de oraşe, Adrian Gâdea, Viorica Dancila şi alţi câţiva pesedişti de seamă s-au adunat disperaţi să ceară BPN să nu accepte demisia lui Dragnea din funcţia de preşedinte executiv dar şi din cea de preşedinte al organizaţiei Teleorman. Pe lângă demisia din partid, lingăii jupanului sunt supăraţi pe judecătorii care l-au condamnat pe Dragnea, mai ales că au pus în pericol sistemul democratic.

Pesedistii teleormaneni se ghideaza dupa legile lui Dragnea.

Măi, băieţi, şi coană Viorico, noi ştim că voi cunoaşteţi doar legea Dragnea, dar la nivel naţional este altceva. Bineînţeles că în spatele mişcării este Dragnea, care vrea să mai rămână pe lângă partid şi să se ocupe de cine ştie ce. În orice caz, este de lăudat solidaritatea pesediştilor, dar iese la lumină si că, dacă doreau, aşa puteau să facă şi pentru chimiştii turneni. Trebuie menţionat că domnişoara Cătălina Ştefănescu nu a fost prezentă alături de colegi. S-ar putea să fi fost chiar la jupan, pentru a-l consola. Priviţi în fotografie ce veselie mare este pe chipul acestor marionete. Propunem, ca o soluţie de ultim moment, ca  niste autocare cu mitingişti să meargă luni la Bucureşti, pentru a-l susţine pe jupân la şedinţa BPN.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Diamant Nefinisat pe 19 Mai 2015, 00:34
#9
LA PUSCARIE TOT PSD-ul !
LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul !
Ilie de la scularie pe 18 Mai 2015, 08:12
#8
@Coruptului
Coruptule, nu nu ești doar idiot, tu ai și apucăturile lui Ponta. Se poate măi să enunți o ipoteză fără să citezi sursa? Vezi că eu am spus-o de multișor și-ți cer copyright.
NEC pe 17 Mai 2015, 14:44
#7
se mai poate
Acesti oameni lipsiti de scrupule au intrecut orice masura..de la Turnu magurele pana la iesirea din judet,pe partea cu pleasovul, saracia e la ea acasa. Acest nenorocit nu a facut decat sa se imbogateasca, sa umileasca lumea cu luxul si traiul pe care il duce,sa ameninte si sa subjuge un judet intreg..mai nou acum in prag de sentinta. a trecut hotelul Turris .pe numele unuia de la lita,Mandroc V. sofer altadata..mai bine zis nevestesei..si baiatul acestuia are un cadou de la nenea Dragnea..o masina scumpa..La 20 de ani, pustiul e deja bogat..si nu numa...l-a bagat si in politie, sfidand astfel ceilalti tineri de varsta lui, pe care parintii abia reusesc sa-i ajute sa termine o facultate..eee, ce ti-e si cu femeile astea care au barbatii soferi..Asa ca nenea dragnea lasa urmasi, ..cat mai prosti si mai inculti.. SPER CA DE DATA ACEASTA CEI CE FAC FRONT COMUN CU NENOROCITUL SA PLATEASCA SI EI..
Dragnea pe 17 Mai 2015, 12:23
#6
loc*ri de muncă
Dragi teleormăneni,eu voi crea loc*ri de muncă,voi aduce judeţul pe cele mai înalte culmi de progres şi civilizaţie,va c*rge pe străzi atâta lapte şi miere,încât nu veţi mai avea în ce să le puneţi. Dar vă cer un singur lucru : protestaţi împotriva arestării mele,pentru că,doar astfel vă pot ajuta.
Niki Iancu pe 17 Mai 2015, 09:49
#5
Sa asteptam decizia finala
Iar astia care inca mai cred in nevinovatia si eliberarea lui Dragnea,sa mearga la Buc*resti si sa organizeze un miting alaturi de Mihai Gîdea,Mircea Badea si Dana Grecu.Dupa decizia completului de 5 judecatori,o sa plîngeti cu totii si o sa fugiti ca șobolanii de furia celor pe care i-ati umilit si saracit atatia ani.In sfîrșit,oamenii vor prinde c*raj si vor iesi multe lucruri urîte la suprafață.Doamne ajută.
Victor pe 17 Mai 2015, 09:22
#4
fasss...
Un mare fassss.....
piedone pe 17 Mai 2015, 08:38
#3
la anu sa ne luam orasul anapoi
disperatii din aceasta fotografie sunt vinovati de saracia care domneste an orasul nostru la anu cu mic cu mare iesiti la vot si nu va mai lasati manip**ati de ciuma rosie
Ciobanu pe 17 Mai 2015, 08:07
#2
Hotii
Ce figuri de speriati!Astia ar trebui sa sape la casma 25 ani pentru cit rau au facut oamenilor,trebuie controlati si sub unghii si confiscat tot sa ramina saraci lipiti si atunci sa-i vedem de ce sint in stare
Coruptul de la turnatorie. pe 17 Mai 2015, 06:27
#1
Haida, de...!!.
Lansati tot felul de fumigene ca la // Romania TV//. Vorba lui Radio Erevan: asa este cu o mica deoebire, ca...nu-i asa.Social-democratii din judet cer ca Liviu Dragnea sa treaca la P.D.L. in mod oficial; pana acum a fost doar o cartita a acestui partid si a lui basescu in P.S.D.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.