Imagini şocante: caii pasc elegant în cimitirul din cartierul Măgurele. Domn` primar, ce se întâmplă cu acel cimitir? Nu se poate face nimic?( Galerie foto)

16 Mai 2015, 00:05 | 2301 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Cimitirul din cartierul Magurele.

Turnu Măgurele, mereu surprinzător!

Cartierul turnean Măgurele este cel în care se petrec destule lucruri ciudate, ca să folosim un eufemism. Furturile sunt la ordinea zilei, însă şi alte fapte sunt de povestit nepoţilor. Imaginile de la articol şi din galeria foto surprind instantanee din cimitirul cartierului Măgurele. După cum vedeţi, caii manaca elegant printre ... morminte. Liniştea cimitirului a fost tulburată, probabil, doar de zburdălnicia mânzului, însă credem că nu au existat cazuri de protest ale celor "cazaţi" acolo. Ce să mai spui când priveşti imaginile?! E o privelişte care caracterizează foarte bine Turnu Măgurele, această comună mai măricică.

Cimitirul din cartierul Magurele a ajuns de poveste.

Am mai scris, de multe ori, despre situaţia cimitirului din cartierul Măgurele, însă Primăria Turnu nu vrea să înţeleagă faptul că trebuie să intervină. Dacă primarul l-a numit pe Bratu Nicolae, zis, Maleata, administrator la acel cimitir, chiar că nu putem avea pretenţii. Nu ştim cine se ocupă acum de locul unde magurenii se duc pe ultimul drum, însă credem că nu-şi face deloc datoria. Facem un apel către primar să schimbe ceva, prin părţile esenţiale, în administrarea cimitirului din Măgurele. Chiar dacă morţii nu vorbesc, totuşi, nici caii nu votează, nu-i aşa?

Click aici pentru galeria foto.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Morcovete. pe 18 Mai 2015, 13:32
#6
Asta-i buna, zau!.
Pai ce-ar putea face caii decat sa pasca?!. Doar n-au venit sa-i aprinda lumanari si sa se roage la mormantul lui ilie- necalificatul si analfabetul de la scularie. Asta este un cadavru viu.
gigea pe 16 Mai 2015, 18:25
#5
cimitirul hotilor
cate autoturisme au fost sparte si pradate in jurul cimitirului de famiglia zornaianu si ce masuri au luat politia si primaria?

desigur o intrebare retorica!
... pe 16 Mai 2015, 11:13
#4
...
Este inadmisibil ca in ultima campanie electorala sa construiesti un gard de beton, aparent indestructibil, doar la fatada cimitirului si in laterale sa existe doar gardurile create din buruieni! Sunt morminte sparte de copitele cailor, cruci rupte, ce pazeste administratorul cimitirului? Ce face primarul doar cu o latura a unui gard ?!
Filip cel Bun pe 16 Mai 2015, 10:53
#3
CE MAI MERGE IN ORASUL ASTA ?
Ce asteptari aveti de la un,,Primar ASCULTATOR de DRAGNEA si MOHANU,,si un COLORAT,fara scoala si PLIN de PUSCARIE ?Sa mai avem putina rabdare ca se vor limpezi apele in c*rind.Am ajuns sa fim condusi de niste analfabeti,mi-e scirbă.Maleată,ai grija ca te duci din nou la pușcarie pentru influentarea votului.Așteptam urmatoarele alegeri cu mare nerabdare.
nebunusatului pe 16 Mai 2015, 04:49
#2
Cartierul Magurele
Cui sa mai pese de vietile noastre cind tocmai le cade definitiv si irevocabil sttilpul de nadejde ...acel blestemat de Dragnea ...cel care a ingropat oraselul nostru dar si judetul ...cel care ne-a asezat pe ultimul loc in toate topurile negative ...cel care desc*rajeaza orice speranta de viata a tinerilor prin lipsa totala de loc*ri de munca in acest mod imbatrinind pop**atia orasului ...BLESTEMAT SA FI PINA IN AL NOULEA NEAM IUDA ... TI-AI VINDUT SUFLETUL PENTRU ARGINTI DRAGNEO ...ASA SA ITI AJUTE DUMNEZEU SI DNA ...SA RAMAI MILOG SI SINGUR CUM SUNTEM NOI PARINTII RAMASI FARA COPII DIN ACEST JUDET...
nec pe 16 Mai 2015, 01:30
#1
zic si eu
Poate i-a trimis dragnea sa le ceara iertare la morti..ca na, sunt animale de onoare, mai ales daca sunt ai indienilor din jurul cimitirului, unde primarul p s d a dat de mancat si de baut sa iasa lumea la vot..cu alai ca asa e la romani..naspa frate..si cu caii si cu cei ce se odihnesc acolo..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.