"Câteva gânduri la înmormântarea politică a mult-prea-iubitului șef de baroni Dragnea Liviu (jupân de Teleorman)."

16 Mai 2015, 00:03 | 2836 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Silviu Manastire.

Silviu Mănăstire, cunoscutul jurnalist care realizează emisiunea "Dosar de politician" face câteva scurte remarci despre condamnarea lui Liviu Dragnea. Trebuie să-i mulţumim cunoscutului realizator pentru că a folosit, de multe ori, ca sursă a emisiunilor sale despre Dragnea, site-ul nostru. Iată ce scrie S.Mănăstire pe pagina sa de facebook:

"Nu pot să nu remarc tăcerea mormântală din presă după condamnarea liderului maximo al baronilor. Se vede treaba că Dragnea a fost generos.
Cu descăpăţânarea lui Dragnea se încheie un lung şir al abuzurilor politice executate de baroni: enclavizarea României, drenarea banilor publici către clientela, alegeri trişate şi voturi furate. Mulţi cunosc obsesia mea împotriva baronilor (proiectul „Dosar de politician” a pornit tot cu „gândul” la baroni).

Nu pot să nu recunosc că sunt împăcat când văd că lista dosarelor mele de baroni din ultimii 3 ani a fost confirmată de Justiţie: Duicu, Bîgiu, Nichita (mi-a blocat difuzarea unui dosar pe mâna cu Sebastian Ghiţă), Frunzăverde (ameninţări), Căncescu (ameninţări cu procese), Cosma şi gaşca Ploieşti, Constantinescu şi Mazăre, Boşcodeală, Surdu de la RAAPPS (ameninţări) şi lista poate continuă.

Evident, marele trofeu este Dragnea Liviu. Acum 4 luni am pus o întrebare publică: „Domnilor de la DNA, ce se mai aude de dosarul Teldrum?”
Domnule Mănăstire, să mai întrebăm odată: Ce se aude cu dosarul Tel Drum, domnilor procurori? E timpul să răspundă jupânul judeţului şi pentru dezastrul din Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
un teleormanean pe 17 Mai 2015, 18:16
#7
Liviu Dragnea nevinovat
Pacat ca a fost condamnat la un an cu suspendare.

Nu este vinovat cu nimic.

La rec*rs va iesi la suprafata nevinovatia domnului Liviu Dragnea.
frencushtein pe 17 Mai 2015, 02:45
#6
la puscarie
ori biserica ala, sau manstire cum ia zis lui masa cu tacsu e fo vedeta?!? E basist convins, cu toltoasa la c*r mare de la madam udrea .... din comisioane. De ce ma rog pe turnu cu stiri niciodata, da niciodata nu vezi nimic de basiti?!?
franchestain pe 16 Mai 2015, 16:57
#5
petru fratele frencustein
da nici stirile pe net nu le citeste frate?Cai unu din morti vii far televisor îi clar,dai si orb frate,nu poa sa citeasca stirile pe net?Auzi frate musai sa se uite la Labe 1 tv?Pe tine te cunoaste lumea de la televisor frate frencustein or tea citit ca pe gazeta?Amin!
frencushtein pe 16 Mai 2015, 15:32
#4
nas in fu
poate se uita la sport, la discovery. Nu e obligat omu sa se uite labe unu teve.
franchestain pe 16 Mai 2015, 11:04
#3
traesti sub pamînt frate cîini latra or esti unu din morti vii far televisor care iese la votare?
calfel nu se explica ca nai auzit de fratele Manastire.Cacus îmi dau io cu sama cai clar ca esti unu din morti vii de la votare ca te feresti de manastire ca naiba de tamîie.întoarcete napoi la loc vanpirule cati dau cu usturoi si nu mai iesi la nicio votare dacus încolo.Dispai visule urît.Amin!
HINGHERUL din TR pe 16 Mai 2015, 10:24
#2
# 1/Mai latraule/
Daca vroiai sa scrii ceva interesant,trebuia sa mai ai ceva rabdare si postezi ceva dupa ce vom fi aflat sentinta data de corpul de 5 judecatori.Nu va buc*rati pana nu se da sentinta finala.In mod cert,lucrurile nu vor ramane asa.Faptul ca nu mai are o functie si nu mai este in fruntea unui minister,este deja un lucru foarte bun.
cainii latra pe 16 Mai 2015, 08:50
#1
ursu merge
Silviu Manastire, cunoscutul jurnalist... pe dracu. Acum aud de el. Probabil ca il cunoasteti voi. Jupanu sta 2,3 luni in vacanta si revine in forta. Voi tocati va creeri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.