Ziua verdictului - emoţii mari pentru Liviu Dragnea.

15 Mai 2015, 00:04 | 2489 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Astăzi, 15 mai, poate fi o zi mare pentru judeţul Teleorman, Liviu Dragnea îşi află sentinţa în dosarul "Referendumul fraudat". Dacă, până acum, încă nu a demisionat din toate funcţiile, în cazul unei condamnări, jupânul o să fie cetăţeanul Liviu Nicolae Dragnea. Decizia instanţei mai poate fi atacată la completul de 5 judecători al ÎCCJ. Pe lângă Dragnea mai sunt încă 70 de inculpaţi în dosar printre care şi membrii unei secţii de votare din satul Poiana, comuna Ciuperceni.

Fiind prezent ieri, 14 mai,  la Craiova, pentru pre-recepția Centrului vechi al municipiului, ministrul Liviu Dragnea a declarat: "Da, am emoții pentru ziua de mâine. Este firesc. În primul rând pentru faptul că, în continuare, eu cred cu tărie în nevinovăția mea și de asemenea, cred că dacă, Doamne ferește, este o altfel de decizie, se poate genera un precedent periculos pentru că în momentul acela nimeni nu va mai avea curaj să mai facă o campanie electorală. Așa cum am așteptat doi ani și jumătate și m-am abținut de la comentarii, mai stau până mâine și, după decizia de mâine, o să spun", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Guess Who pe 16 Mai 2015, 01:36
#7
Acum are coada !!!


SA PLOUA SI CU ALTE DOSARE SA POATA SA IL BAGE !



CA VORBA AIA LA INFRACTIUNI E AS !!!



SI TOATA LUMEA STIE CA ARE MULTE LA ACTIV !
nec pe 15 Mai 2015, 17:13
#6
asa popor asa pedeapsas
UN MARE FISSSS
sfint pe 15 Mai 2015, 13:51
#5
atunc?
ma"""......"llll

L
țuțu pe 15 Mai 2015, 09:25
#4
a scăpat jigodia
Toți din Turnu știm cu au dec*rs lucrurile, frauda pe fata. Toți știm ca Teldrum e controlat de el. Cum dracu de SRI-ul nu știe? Încep sa cred ca pe plan local e "acoperit".

Doar cu ieșire masiva in strada mai scăpam de tâlhării ăștia. Din nefericire, noi spargem semințe si comentam.





Justitiarul pe 15 Mai 2015, 09:10
#3
1 an cu susendare!
pffff....asa ceva doar in Romania....
unu pe 15 Mai 2015, 07:58
#2
tu bi or nu tu bi
big surprise BA,se mai termina odata filmu'asta! sa-l inchida pe mafiotul de 'nea Liviu ca a distrus judetul asta! Ciocoiul nu se mai satura de averi,si fiu-sau la fel! La parnaie Liviule,la parnaie j**ule!
ilie de la scularie pe 15 Mai 2015, 07:43
#1
La multi ani!
La multi, multi ani Livache!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.