Un coşmar devenit realitate: Primăria Turnu e cel mai mare angajator din oraş. Concurs pentru 10 posturi de muncitori la Primărie: şomeri, e timpul vostru!

12 Mai 2015, 00:04 | 2824 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

Din nefericire, Turnu-Măgurele tinde, cu paşi repezi, să devină un sat cu blocuri sau o comună mai măricică. Oraşul se depopulează pe zi ce trece, viitorul apropiat însemnând o catastrofă din punct de vedere demografic, până când blocurile vor ajunge să fie doar pentru decor.

În sfârşit, după ce s-au chinuit atât de mult, visul pesediştilor a devenit realitate, şi anume: Primăria Turnu este cel mai mare angajator din oraş. Instituţia care căpuşează oraşul scoate la concurs, în data de 27 mai, ora 10 - proba scrisă şi în data de 02 iunie, ora 10 - interviu,  pe perioadă nedeterminată,  10 posturi vacante de natură contractuală -muncitor  I cu pregătire într-una  din următoarele meserii: fochist, instalator, constructor, sudor, mecanic, electrician pentru întreţinere, conservare, (eventual pornire) instalaţii - puncte termice, în cadrul Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Turnu Măgurele - Compartiment administrativ – întreţinere.

Toti somerii din Turnu sa mearga la concurs

Toţi şomerii să meargă la Primărie şi să susţină concursul. Problema e în ce sală, pentru că nu ştim să existe o sala atât de mare. Totuşi, pentru ca să ţină concursul, probabil că Primăria o să facă în aşa fel ca sălile pentru nunţi, cum este Casa Armatei, să ii fie puse la dispoziţie. Unde sunt locurile de muncă promise de Liviu Dragnea şi echipa sa? Prin faptul că Primăria a ajuns cel mai mare angajator, miroase rău de tot a faliment al oraşului. Ţinând cont că Turnu are împrumuturi destul de mari, iar industria, care aducea bani la bugetul local,  este pusă pe butuci, s-ar putea ca şi Primăria Turnu să intre în faliment. Atenţie, fiindcă nu se ştie de unde sare iepurele. Pentru detalii despre concurs intraţi aici.

Citeste si: Teldrum-ca-sa-fie-mentinut-in-functie" target="_blank">Culmea şpăgii la Primăria Turnu Măgurele - primarul oferă contracte firmei Teldrum ca să fie menţinut în funcţie.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
cane beatrice pe 18 Mai 2015, 14:52
#2
Primăria Turnu-Măgurele
Dar loc*ri de muncă în primărie ca funcționar public nu se mai dă conc*rs, unde sunt acele loc*ri sau ĂIA DE AU SALARIU ȘI PENSIE SUNT ÎN PRIMĂRIE.
P.R. pe 12 Mai 2015, 08:37
#1
Turnu Magurele e demult in faliment
Starea in care se afla acum orasul,e o stare de moarte clinica.Starea in care se afla Primaria Turnu Magurele,fata de cetateni si partea privata,este o stare de priveghi.De unde vor mai veni TAXELE si IMPOZITELE la bugetul local,de la ti**ni?Orasul moare incet dar, moare sigur!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.