CN Unirea Turnu Măgurele, marele premiu la Parada Europei. Liceul Marin Preda, locul doi. Clasamentul şi ţările reprezentate de licee.

10 Mai 2015, 00:08 | 4558 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Parada Europei a fost un esec la Videle. Foto: teleorman24.ro

Parada Europei, ediţia a X-a, s-a vrut una sărbătorească, însă, din păcate, nu a prea fost aşa. Evident, elevii nu au vreo vină, conducătorii politici fiind cei care îşi cam bat joc de o manifestare care putea să fie un concurs interesant.

Oraşul Videle i-a primit pe participanţi cu un asfalt plombat cu câteva săptămâni înainte şi cu un anumit dezinteres. Spectatori la Paradă au fost doar câteva sute, majoritatea fiind participanţi sau având legătură cu participanţii. Cei din Videle, cu problemele lor de zi cu zi, n-au dat atenţie acestui concurs. Faţă de anii trecuţi, a lipsit tartorul, adică Liviu Dragnea, cel care premia în fiecare an concurenţii. De această dată, având în vedere că-l aşteaptă o sentinţă cu închisoarea peste o săptămână, Dragnea a lăsat Parada Europei în mâinile ciracului său, mult inferior din multe puncte de vedere, Adi Gâdea.

Concursul a fost mai slab decât în anii trecuţi, probabil că fondurile au fost insuficiente, însă şi ideile celor care au conceput spectacolele au fost inferioare celor din anii precedenţi. Reprezentanţii oraşului Turnu Măgurele au obţinut ceea ce  aşteptau: Colegiul Naţional Unirea, un mare premiu, Liceul Marin Preda, locul doi. Liceele Sf. Haralambie şi David Praporgescu au participat ca să fie, ultimul, mai ales, având o reprezentare a Ungariei mai mult decât ridicolă. Ca o paranteză, cei mai câştigaţi sunt elevii de la Liceul Marin Preda, care vor sta o săptămână la mare, spre deosebire de cei de la CN Unirea care vor primi ca premiu o excursie în Bulgaria.

Iată clasamentul final şi premiiile câştigătorilor:

Marele premiu, constând într-o excursie în ţara reprezentată, a revenit anul acesta Liceului Teoretic “AL I Cuza” din Alexandria-Rusia şi Colegiului Naţional “Unirea” din Turnu Măgurele-Bulgaria.
     Premiul I şi o excursie la Bruxelles au fost acordate: Colegiului Naţional “AL D Ghica” din Alexandria- Franţa şi Liceului Videle-India.
   Premiul al doilea şi o tabără de o săptămână la mare au fost acordate Liceului Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria, Liceului Teoretic “Marin Preda” din Turnu Măgurele şi Liceului Zimnicea, ţările reprezentate de acestea fiind Brazilia, Grecia, respectiv Spania.
   Premiul III şi o săptămână la munte au fost acordate Colegiului Naţional Anastasescu din Roşiorii de Vede- Belgia, Liceului Teoretic Noica Alexandria-Olanda şi Liceului Drăgăneşti Vlaşca-România.
    Echipele celorlalte licee, care nu au urcat pe podium, au primit ca premiu de consolare o excursie de trei zile la mare.

Citeste si: Escrocheria Parada Europei: o nouă "suveică" marca L.Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
zina pe 14 Noiembrie 2015, 21:23
#10
Prostia omeneasca
numai copiii obraznici si diriginti periculosi
felicia pe 12 Mai 2015, 09:50
#9
mda
Ce vi s-a parut voua asa ridicol la Praporgescu? Nu mai jigniti copiii ăia. Toti au muncit mult pt aceasta parada. Numai ca unii sunt mai buni ca cailalti,ca in orice conc*rs. Felicitari tuturor liceelor.
felicia pe 11 Mai 2015, 07:36
#8
mda
Ce vi s-a parut voua asa ridicol la Praporgescu? Nu mai jigniti copiii ăia. Toti au muncit mult pt aceasta parada. Numai ca unii sunt mai buni ca cailalti,ca in orice conc*rs. Felicitari tuturor liceelor.
ronaldo pe 10 Mai 2015, 22:53
#7
pentru Q fara IQ #5
Dac.ai fi si isteatza pe cat esti de fudula si laudaroasa ai sti ca si Bulgaria are iesire la aceeasi mare. .Si-ti mai zic ca statiunile lor de la mare sunt peste ale noastre, ca d-aia se duc romanii acolo si nu invers .Jignesti degeaba autorul articolului, ca o tuta ce esti, tu spunand de fapt acelasi lucru ca si el...
mat pe 10 Mai 2015, 21:03
#6
manarie
mare manarie,ca in fiecare an,de fiecare data castiga turnu de zici ca astia lalti nu participa,,, uaaaaaa!!! rusine !!!!!!!!!!!!!!!! excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim
Q pe 10 Mai 2015, 18:23
#5
!
"cei mai câştigaţi sunt elevii de la Liceul Marin Preda, care vor sta o săptămână la mare, spre deosebire de cei de la CN Unirea care vor primi ca premiu o exc*rsie în Bulgaria." ?? smile)

O intrebare sc*rta pentru cel ce a scris articolul: ai fost(sau esti) elev la Marin Preda? Ca asta ar cam fi singura explicatie prntru prostia scrisa mai sus. smile
x3nx pe 10 Mai 2015, 12:40
#4
pt marina
Cel mai prost liceu din judet! Cele mai multe tarfe si cei mai multi huliganii.
x33x pe 10 Mai 2015, 12:08
#3
pt Marina
iti dai seama ce tristete pe voi daca luati cumva premiul I sau premiul special avand in vedere ca "v-ati dorit" II? esti de toata jena cu "sinceritatea" ta!
Rosiori Nord pe 10 Mai 2015, 11:08
#2
Conc*rsul a fost bine aranjat
Daca se dadea si un premiu special,elevii care il cistigau trebuiau sa mearga in exc*rsie la Ferma DONA.
Marina pe 10 Mai 2015, 10:56
#1
Marin Preda
O saptamna la mare, voiai sa spui ! Asta a fost ceea ce ne-am dorit de la bun inceput ! kiss tongue wink
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.