Cu cinci etape inainte de final, Sporting Turnu este matematic campioana judeţului Teleorman. Fotbal, liga a IV-a: Spicpo Poroschia-Sporting Turnu Tr. Măgurele 0-8 !!

03 Mai 2015, 00:03 | 2726 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Vali Badoi si elevii sai se pot bucura pentru castigarea titlului de campioni judeteni. foto:teresport

Sâmbătă, 2 mai, Sporting Turnu Turnu-Măgurele a devenit matematic  campioana judeţului Teleorman. După 25 de etape, Sporting Turnu are un avans de 15 puncte în faţa urmaritoarei FCM Alexandria, cu care are două victorii în meciurile directe, astfel că Sporting a câştigat practic  campionatul ligii a IV-a teleormănene. Victoria care a adus titlul de campioană judeţeană a fost obţinută pe terenul formaţiei Spicpo Poroschia. Meciul s-a încheiat cu scorul de 8-0 pentru turneni, în  faţa unei echipe care n-a mai câştigat vreun meci din luna noiembrie a anului trecut. Sporting a făcut o demonstraţie de fotbal, reuşind să concretizeze de 8 ori, ratând însă şi alte şanse uriaşe de gol Marcatorii meciului au fost L.Teleoacă ( de 3 ori), G.Dumitrescu ( de 3 ori),Urucu şi Latu. Această victorie categorică a încununat un an de realizări extraordinare pentru Sporting Turnu.

Sporting Turnu a fost infiintata in 2014

Înfiinţată în vara anului trecut, având drept sponsor firma Eurosiloz, patronată de Valter Rafini, echipa turneană a reuşit rezultate foarte bune, depăşind chiar aşteptările multor iubitori de fotbal turneni. Cu un antrenor, Vali Bădoi, călit în bătăliile din liga I, ca jucător, şi liga a II-a, ca antrenor, Sporting Turnu a practicat un fotbal ofenisv, dominând orice adversar indiferent de locul de disputare al meciurilor. E semnificativ că Sporting a învins marea rivală, FCM Alexandria, în ambele partide, lucru care arată că titlul de campioană este absolut meritat. Felicitări pentru Vali Bădoi şi lotul turnean, însă nu-l uităm pe Valter Rafini, fără de care acum nu ar fi existat fotbal la Turnu Măgurele. Urmează, pe 20 şi 27 iunie, meciurile de baraj pentru promovarea în liga a III-a, meciuri care se vor desfăşura tur-retur. În celelalte partide s-au înregistrat următoarele rezultate:
Dunărea Zimnicea – Metalul Peretu 1-0
Unirea Petrolul Videle – Unirea Ţigăneşti 1-1
Unirea Brinceni –  Rapid Buzescu 3-0

Clasamentul ligii a IV-a.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
dany pe 03 Mai 2015, 05:49
#1
felicitari
felicitari Sporting, felicitari Vali Badoi. Bafta multa la baraj.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.