Nicolae Mohanu stă cu chirie la Eli Iagăr?! Domnişoara de la INS mai scoate un ban din chirie, pentru că salariul nu îi ajunge.

29 Aprilie 2015, 00:06 | 3536 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Nicolae Mohanu.

Primarul veşnic (am scapat de el fiindca a mers in Parlament) şi prietena dumnealui au părăsit oraşul în anul 2012 şi s-au mutat la Bucureşti, fiecare cu meseria lui. Culmea, ambii au lăsat Turnu pentru salarii şi alte avantaje mult mai mici.

Nicolae Mohanu a fost luat pe sus de Dragnea şi dus în Parlament iar Eli Iagăr a fost numită vicepreşedintă la Institutul Naţional de Statistică. Dacă la Mohanu este limpede că o ducea mult mai bine avand functia de primar, iată că şi Elena se poate plânge că i-au scăzut veniturile, de la 4.000 de lei - administrator Bac, plus alte mărunţişuri, fiind membră în diferite comisii şi comitete, la 3.800 de lei.

Credit pana la varsta de 75 de ani

Problema nu ar fi traiul de zi cu zi, că s-ar descurca domnişoara, dar are un credit imobiliar, scadent  în anul 2033, când dumneaei o să aibă frumoasa varsta de 75 de ani. Elena Iagăr şi-a cumpărat un apartament în Bucureşti de 55 m pătraţi în valoare de 142.475 euro. La un calcul simplu, metru pătrat este 2.600 de euro. Scump, domne, scump ( la Turnu era mai ieftin, desigur), nu îşi permite orice amărăştean. Rata la un astfel de credit este 2.500 - 3.500 lei pe lună. Acesta nu este singurul credit al domnişoarei,  mai are unul de 33.000 de lei. Ce să mai, Elenei Iagăr nu-i ajunge salariu să îşi acopere ratele lunare şi să mai şi trăiască.

Citeste si: Mohanu preferă blondele sau Eli Iagăr s-a făcut domnişoară de Bucuresti?

400 de euro lunar din chiria unui apartament

Ei bine, în declaraţia de avere a domnişoarei este trecuta la venituri suma de 20.475 de lei din chirie apartament, aproximativ 400 de euro pe lună. Nu se specifică pentru care apartament, însă nu credem că este pentru cel din Turnu. Rămâne apartamentul din Bucureşti, dar unde locuieşte domnişoara?! Cum locuinţa de serviciu nu putea primi, pentru că are apartament in Bucureşti, inseamna ca are o cameră închiriată iar în una locuieşte. Interesant e cum chiria apare în declaraţia de avere din anul 2013, atunci  când senatorul Mohanu s-a mutat la Bucureşti. O soluţie logică ar fi ca fostul primar să stea cu chirie la domnişoara. Nu avem mama dovezilor, dar parcă toate se leagă şi, ţinând cont de marea prietenie care ii leaga pe cei doi,  sunt şanse mari să fie chiar aşa.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
virgiĺ pe 24 Martie 2018, 17:24
#7
mohanu si eli traiesc impreuna sotul
stie sau ii place
Dorel pe 06 Decembrie 2015, 10:40
#6
Pentru unii-pentru altii
Mai baieti,domnisoara (sic)Iagar Mihaela,a fost,,repartizată,,la INS,nu numita acolo de Dragnea.Oooof Doamne,cîtă prostie în țara asta?!Și mai vreți să vă fie ceva mai bine.Păi,de unde?
Un prost(in mintea ta) pe 30 Aprilie 2015, 12:09
#5
pt # 3
Inca o dovada ca ceea ce ai scris in postarea ta,vrea sa abata atentia de la subiectul articolului.Rusine,lingailor !
Ilie de la sculărie pe 30 Aprilie 2015, 06:36
#4
@idiotului de la # 3
Băi lăbuță, chiar dacă te-ai deghizat crezându-te la bal-mascat, te dă de gol inconfundabilul miros de idiot. Pentru că ești idiot de puți. wink Te-ai prins?
ilie de la scularie pe 29 Aprilie 2015, 11:56
#3
comentariu
Mein Idioten Kamarad,sunt atit de prost incit azi nu am postat nimic.
Stefan cel Mic pe 29 Aprilie 2015, 11:47
#2
AU DISTRUS ORASUL SI JUDETUL
Nu au facut nimic,suntem pe ultimele loc*ri din Romania.Lasa ca,,domnisoara,, Iagar isi,,rotunjeste,,veniturile in continuare de la Barul din centru(TURCI).Iar domnul Mohanu chiar sta linistit pentru ceea ce a facut atata timp cat a fost primar?Ramane de vazut.Prietenia hotilor continua.Spectacolul deabia a inceput.
Lolita pe 29 Aprilie 2015, 10:23
#1
Niste hoti_SPERIATI
Au furat destul cit sa traiasca bine.Baiul e ca s-a cam terminat smecheria.In perioada imediat urmatoare vor da cu subsemnatul,atît ei cît si colegul lor mai mare,Dragnea.Hotia si minciuna au fost în TELEORMAN si TURNU MAGURELE,ridicat la rang de virtute.Consiliu Judetean si Primariile din Judetul Teleorman,la control.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.