La Turnu Măgurele e un adevărat haos urbanistic. Victor Iosif, zis Victor Ţiganu`, construieşte o hidoşenie la câteva sute de metri de Primăria Turnu.

28 Aprilie 2015 | 4684 vizualizări | 15 comentarii
Victor Iosif, zis Victor Ţiganu`, construieşte o hidoşenie la câteva sute de metri de Primăria Turnu.
Victor Iosif, zis Victor Ţiganu`, construieşte o hidoşenie la câteva sute de metri de Primăria Turnu.

În Turnu Măgurele, construcţia de locuinţe stagnează, însă cei cu bani, puţini la număr, îşi mai fac de lucru.

La Turnu Măgurele, nu se ţine cont de nimic, ei construiesc după cum îi duce capul. Ca exemplu, prezentăm mastodontul construit de Victor Iosif, zis Victor Ţiganu`, cel care a distrus orice urmă de frumuseţe într-o zonă şi aşa săracă în bucurii estetice. Nu ştim ce PUZ a respectat Iosif Victor, însă ne îndoim că Primăria Turnu a dat aviz, pe bune, pentru construcţia hidoasă a cârciumarului de origine romă. Se spune că „arhitectura este marea carte a umanităţii". Un oraş se dezvăluie poate cel mai bine prin clădirile sale, acestea vorbind de la sine despre istoria locului şi despre oamenii care îl populează.

Clădire cu etaj pentru nunţi şi botezuri

Construcţia lui V.Iosif  nu se încadrează deloc în specificul arhitectonic al zonei, însă nimeni nu l-a deranjat pe proprietar pentru acest lucru. Haos urbanistic  se poate numi şi Piaţa de la G-uri, însă măcar ea are dimensiuni mici. În sfârşit, din câte se pare, construcţia lui V.Iosif va fi una pentru petreceri, adică nunţi şi botezuri.

Citeste si: Pub Casa Victor - Maratonul evaziunilor fiscale cu Garda Financiară la masă.

Vă închipuiţi ce bine va fi pentru cei care locuiesc în blocurile din apropiere, atunci când vor răsuna boxele în mastodontul lui Iosif V.! Constructia lui Iosif V. mai are o "lacuna", lipsesc celebrele turnuleţe, o emblemă a arhitecturii ţigăneşti, însă nu-i exclus să le vedem şi pe ele. Dacă-i bal, apăi, bal să fie.

Comentarii (15) Adaugă comentariu
gelu pe 11 Mai 2015, 21:27
#15
munca nu va place?
Trebuie sa stiti ca Victor a inceput de la munca de jos, pentru tot ce a facut in orasul asta. Voi cate concedii ati avut in ultimi 20 de ani?

Victor nu a avut nici un concediu in ultimi 20 de ani. Tot ce a realizat pana acum a fost realizat prin munca a trei generatii, nu sa facut nimic de pe o zi pe alta. Ar trebuii sa fiti mandri cu asemenea oameni in comunitatea orasului Turnu Magurele, oameni care inca mai cred si investesc in acest oras, oameni care luna de luna aduc foarte multi bani la bugetul local si la bugetul de stat.

Asta ati putea sa faceti si voi, daca va tot intereseaza soarta orasului. Nu rezolvati absolut nimic cu toata ti**nia asta care o faceti. Cred ca voi dati dovada ca sunteti mai ti**n decat Victor, care isi vede de treaba si munceste in timp ce voi pierdeti timpul cu asemenea lucruri.
piedone pe 05 Mai 2015, 01:32
#14
astept confirmarea
an numele adevarului lasati micul comentariu sa iasa la lumina in spiritul democratiei dupa care tanjim de atata amar de vreme
piedone pe 05 Mai 2015, 01:04
#13
vina ca vina dar interesul este mare
azi am aflat din anumite surse ca la aprobarea constructiei acontribuit si neagu liviu este membru pnl sau acoperit al psd ma antreb si eu
o lume minunata pe 03 Mai 2015, 13:29
#12
sa se aplice legea
constructia seamana mai degraba cu un cavou nu cu un restaurant sau salon de nunti si ce prosti se vor duce la tuciiiiiiiurii sa manance cool grin
o lume minunata pe 03 Mai 2015, 13:18
#11
sa se aplice legea
d n a ce face doarme sa le faca un control amanuntit ca nu sant corecti sau il are pe nasu sef mare la politie pe ei ca nu muncesc cu 20 de maini si alti dorm tongue laugh tongue laugh grin raspberry
FLORIN pe 02 Mai 2015, 12:48
#10
DA DA
NU VICTOR A ADUS ORASUL INTR-O STARE DEFLORABILA CI MAFIA PSD LIVIU DRAGNEA SI MOHANU CA AU FOST LA CONDUCEREA ORASULUI SI JUDETULUI 20 DE ANI ASA CA DESPRE CE VORBIM?????
claudiu pe 02 Mai 2015, 02:02
#9
ok ok
nu iteleg dc se scrie de victor si nu de hotelul lui dragnea care e si el in costructia unei terase nu conteaza ca esti rom sau roman sarac sau bogat conteaza omenia bunul simt
o lume minunata pe 01 Mai 2015, 22:56
#8
sa se aplice legea
d n a ce face doarme sa le faca un control amanuntit ca nu sant corecti sau il are pe nasu sef mare la politie pe ei ca nu muncesc cu 20 de maini si alti dorm tongue laugh tongue laugh grin raspberry
Mfalda pe 28 Aprilie 2015, 20:52
#7
unui fost consilier
Fost consilier pe dracu! Daca ai fost, ai fost degeaba! Nu ai invatat in patru ani ca autorizatiile de constructie nu sunt emise sau aprobate de Consiliul Local ci de Serviciul Urbanism!
Spectator de aproape pe 28 Aprilie 2015, 15:20
#6
Coruptie si spaga
Iosif Vicor este sponsor si apropiat al PSD.Cred ca asta spune tot.Restul veti afla de la DNA si din presa.Autoritatile stau la masa cu CORUPTIA si SPAGA.Cum a reusit sa intre in posesia spatiului verde de langa Proinvest? Primaria Turnu Magurele face daruri celor ce sponsorizeaza anumite persoane si PSD?De ce?
Spectator de departe pe 28 Aprilie 2015, 09:55
#5
Latrati, domnilor!
Ce buni sunteti la comentarii, dar cu faptele cum ramane..., cine le 'faptuie, e? Ma gandeam..., ce s-ar intampla daca n-ar exista amaratul asta de site, cum apare un subiect apar si latraii..., dintr-o tabara sau alta, dar cu faptele, ca ele conteaza, cum ramane? In astfel de situatii ca cea prezentata aici, nu-i suficient sa scrieti, indifferent cine ati fi si de partea cui, iesiti in strada, mergeti peste gasca din primarie, altfel o sa ramaneti cu scrisul aici, scris de care nimeni nu va tine cont!
eu pe 28 Aprilie 2015, 07:10
#4
goana dupa prostie
cea mai mare vina o avem noi cetatenii..nu sesizeaza nimeni nimic..cum sa -si faca primaria lui P S D..dusmani in randul votantilor...interesul personal..nu cel al comunitatii..rusine..

alfa pe 28 Aprilie 2015, 07:05
#3
Si in Turnu se poate si trebuie sa se aplice legile tarii
O alta mare problema va fi lipsa loc*rilor de parcare. La doar 700 km spre vest de Turnu unde legea si ordinea sunt la ele acasa niciun astfe de local nu primeste autorizatie de functionare daca nu are prevazute cel putin 50 loc*ri de parcare amenajata. Asa este la ei ... de ce nu ar fi si la noi la fel? Autoritatile publice locale pot si trebuie legal, repet legal sa nu-i acorde avizele necesare de functionare. Este foarte simplu si repet legal. Si inca ceva, sunt impotriva referirilor cred eu cu conotatii jignitoare din text la etnia proprietarului. Sa intelegem odata ca toti suntem OAMENI.
Un fost consiler local. pe 28 Aprilie 2015, 06:50
#2
Pana cand??.
Pana cand incompetenta, haosul si coruptia vor distruge urbea noastra?. De data aceasta, stimata redactie, mi-ai luat vorba din gura. Ieri, 27 aprilie 2015, am facut o plimbare de documentare pe mai multe strazi sa vad cate "case ale poporului" se inalta cu maretie spre inaltul cerului si, mai ales, cine sunt "amaratii" care-si rup de la gura pentru a face rost de banii necesari. In afara de faptul ca mi s-a confirmat cine sunt proprietarii- bine inteles, neamurile in cuget si simtiri cu Victor Iosif- "amaratii" care au plecat in alte tari dupa loc*ri de munca, dar fara munca, in care cainii nu mai umbla cu covrigi in coada ci cu euroi, indemnandu-i pe romm(anii) tuciurii sa-i. am constatat ca majoritatea sunt neterminate, ca nu au nici o utilitate, nici ca hoteluri, ca nici vorba sa plateasca impozit pentru ele. Intrebarea ce se pune este cine SUNT(ca nu-i vorba de o singura persoana, ci de toti consilierii) TAMPITII care au dat asemenea aprobari de constructie???! .
asd pe 28 Aprilie 2015, 02:08
#1
hateri
Haters gonna hate. Nimic mai mult de spus
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.