Gina Pistol, de la jungla africană la muncă la ţară în Teleorman.

28 Aprilie 2015, 00:02 | 3801 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Gina Pistol a mers la munca la bunici in judetul Teleorman.

Pentru Gina Pistol a început sezonul concursurilor TV. După ce a făcut foamea 21 de zile în jungla africană, blonda a luat-o de la capăt, dar de data asta s-a băgat la un concurs în care trebuie să se descurce la ţară. Un mizilic, spune vedeta. Africa a călit-o!

La munca, la bunici, in Teleorman.

Gina Pistol s-a alăturat celebrităţilor care au lăsat viaţa uşoară de la oraş pentru un trai la fermă, în noroi, bălegar şi fără menajere ori bucătari personali. Fireşte, de dragul distracţiei, de dragul expunerii, dar şi al banilor pe care îi primesc la ieşirea din reality-show-ul “Ferma Vedetelor”.

Citeste si: Silvia "De la Vegas" se iubeşte, în America, cu Sorin, un român născut la Turnu Măgurele.

Înainte de a lua taurul de coarne, Gina spune că are tot ce-i trebuie pentru a se descurca la fermă: “M-au pregătit cele 21 de zile petrecute în junglă şi informaţiile pe care le-am asimilat de ceva timp. Jungla a fost doar încălzirea. Mi-am petrecut toate vacanţele la bunici (în judeţul Teleorman), am muncit cot la cot cu bunicul meu, am avut grijă de ogradă, aşa că sunt OK cu viaţa la ţară.

sursa: libertatea.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
nae georgesc pe 05 Mai 2015, 17:35
#3
daca taceai , Filozoafa ramineai
mai Georgeta ce iti mai place si tie p..a tu ce ai facut ai stat de sase si acuma iti pare rau , cind o Vezi pe frumoasa Gina unde a ajuns !

nae georgesc pe 05 Mai 2015, 17:34
#2
daca taceai , Filozoafa ramineai
mai Georgeta ce iti mai place si tie p..a
Vanatoru pe 28 Aprilie 2015, 16:47
#1
Georgeta fata FRUMOASA si BUNA!!!
O stiu pe Georgeta-Gina, Geta de cand era eleva la Rosiori de Vede!!!!Fata cuminte, timida si darnica, s-a iubit cu toti calatorii si ceferistii din Rosiori Nord!!!!Apoi???Buc*restiul... grin grin grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.