Cine îi conduce afacerile lui Ioan Niculae, după ce magnatul a intrat la închisoare. Averea imensă este administrată de femei.

18 Aprilie 2015, 00:04 | 6035 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae si cele trei femei din viata lui.

Cine se ocupa de imperiul lui Ioan Niculae, cel mai bogat roman, condamnat la inceputul lunii aprilie la doi ani si jumatate de inchisoare? Magnatul Ioan Niculae a primit doi ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul „Mită la PSD”. Acesta nu este singurul dosar penal în care a fost implicat Niculae. Numele omului de afaceri a apărut şi într-un alt dosar, intrumentat de DIICOT, şi cunoscut sub numele „Gaze ieftine pentru Niculae". În spatele averii lui Ioan Niculae, care a fost estimată 1,6 miliarde de euro, dincolo de compania InterAgro, adevarata mină de aur o reprezintă cele patru combinate pe care le patronează: Amurco-Bacău, Donau Chem Turnu Măgurele, GaProChemical-Neamţ  si Amonil-Slobozia.

Magnatul şi-a folosit ani de zile muncitori neplătiţi, ieşiţi în stradă, drept şantaj pentru a cere scăderea preţului gazelor. Ameninţările cu închiderea combinatelor şi trimiterea în şomaj a mii de oameni au fost de fiecare folosite de Niculae drept argument pentru solicitările referitoare la scăderea preţului gazelor.Ioan Niculae are investitii de zeci de milioane de euro in agricultura, industria chimica si energetica, asigurari, imobiliare si fotbal.

Interagro, cea mai mare societate a milionarului, este dirijata de fiica mijlocie, Adina (25 ani), cea care, in 2013, declara: “Ma ocup de mai multe proiecte din grupul Interagro, de la agricultura, energie si in special partea de trading. Imi place foarte mult. Nu ma vad facand altceva. Asta imi doream sa fac de cand eram copil”. Adina are o sora mai mare care se ocupa de partea de asigurari.Fosta directoare de la Interagro, Nicoleta Toncea, devenita intre timp mama unui copil al lui Niculae, se ocupa de o parte din afacerile milionarului, apropiatii acestuia dezvaluind ca Nicoleta dirijeaza de mult timp societati importante! “Ea locuieste la Zimnicea, acolo unde sunt multe dintre firmele lui Niculae. De ani de zile este mana dreapta a lui”, a spus unul dintre angajatii lui Niculae.Petre Buduru, fost sef la Dinamo, este cel care are grija de echipa de fotbal Astra Giurgiu, cea pe care o detine Ioan Niculae.  Petre Buduru este si nasul de cununie al lui Cristi Borcea din prima casatorie, un alt personaj din fotbal ajuns dupa gratii. La randul lui, Buduru a intrat la puscarie la finalul anilor 90, atunci cand a fost retinut in “Tigareta II”.
 sursa: reportervirtual.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
gion0243 pe 26 Ianuarie 2016, 12:34
#1
chemgas
De ce acestui mare tilhar nu i se confisca toate combinatele chimice pe care le patroneaza si le tine inchise iar 100000 mii de salariati nu au de unde cistiga o paine El are bani sa traiasca 1000 de ani dar noi muncitori tara de unde sa ia impozite
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.