Cătălina Ştefănescu a reuşit să nu facă nimic. Nici nu şi-a propus mai mult.

08 Aprilie 2015, 00:02 | 2397 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu si Catalina.

Cel mai tânăr parlamentar din istoria ţării este, după cum bine ştiţi, Cătălina Ştefănescu. Mică şi fâşneaţă, tanara a reuşit să intre în graţiile jupânului Teleormanului, care a luat-o de la vaci şi a dus-o în Parlament ( unii ar putea spune ca la boi). În afară de biografia destul de colorată, nimic serios nu am auzit despre vâlceanca transformată de nevoie în turneancă get-beget. O să treacă mandatul şi nimic nu va rămâne în urma Cătălinei. Şi câte mai spunea că o să facă pentru locuitorii din colegiu, care au votat covărşitor pentru ca fătuca lui Dragnea să ajungă deputat. Ce calităţi o recomanda pentru deputatie, numai jupânul ştie, pentru că dumnealui sigur o cunoaşte destul de bine.

Mai mult ca sigur se găseau destul de multe domnişoare în această zonă care să ne reprezinte în Parlament însă, ce să-i faci dacă norocul i-a surâs Cătălinei.  Micky Şpagă şi Robert Negoiţă s-au făcut "remarcaţi" prin faptul că nu s-au remarcat cu nimic. Ne aşteptam de la Cătălina să încerce o implicare de faţadă, pentru că altceva nu ştie, dar se vede că nici pentru atât nu se deranjează. Ceva de genul "o tânără pentru tineri", însă tot pensionarii sunt viitorul pesediştilor. Din păcate, o nulitate precum Cătălina a ajuns să ne reprezinte în Parlament.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
un cetatean pe 09 Aprilie 2015, 15:50
#6
o alta care nu stie ce e ea
CA si dreagnea si cuclea care sunt micinosi vin alegerile si iar minte ca vor face si drege = rahati cu ochii
ipse pe 09 Aprilie 2015, 08:51
#5
cum adica
fatuca il promulge pe jupan, ce trebuie mai mult.
eu pe 09 Aprilie 2015, 07:24
#4
pi...de
atata timp cat da bine din fund, mai conteaza daca face ceva sau nu?!
jiji pe 08 Aprilie 2015, 16:24
#3
deputati senatori etc
Dragnea ne-a dotat cu dinastia,Michi spaga....Negoita....Catalina....votati ca vdeti voi..si romanul a pus botul pentru o galeata si o bricheta inscriptionata cu numele astora,ne meritam soarta in Turnu Magurele murim incet dar sigur.
Diamant Nefinisat pe 08 Aprilie 2015, 14:33
#2
CATUTA !!!


O ZDREANTA PENALA CA SI MENTORUL EI !!!



CE CAUTA O PANALA CA SI ASTA IN PARLAMENT ?!?

O P**A DE SUPT SI BANI !
piedone pe 08 Aprilie 2015, 10:11
#1
aducere aminte
nu cu mult timp an urma omare parte dinalesii nostri locali se gudurau pe langa aceasta fufa carea trecut prin patul jupanului dragnea si cautau cu atata ardoare sa ne explice noua niste prosti cum ar putea fufa sa ajute aceasta urbe anca o data sa dovedit cat de creduli sunteti si usor de manevrat fufa era ansotita de cuclea si petculescuce
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.