La Turnu Măgurele, se face masaj şi la decedaţi ( dovadă e această fotografie).

08 Aprilie 2015, 00:08 | 3177 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
La Turnu Magurele, se face masaj si la decedati.

Judeţul Teleorman este cunoscut în România drept judeţul unde votează şi morţii, cu specificaţia că  votul acestora a fost întodeauna propesedist, Liviu Dragnea având grijă de acest lucru. Nu cunoaştem dacă ministrul Dezvoltării Regionale a mituit şi acest grup de alegători,însă, nu ne-ar mira. Ca o dovadă că şi decedaţii merită o lume mai bună, prezentăm imaginea alăturată. A fost surprinsă în Turnu Măgurele de un cititor al site-ului nostru şi ne arată că totul e posibil în Turnu-Măgurele.

În imagine, se vede un banner al unei firme de pompe funebre, care lucrează non-stop, şi, gard în gard, reclama unui salon de masaj şi întreţinere. După cum se vede în fotografie, şi decedaţii pot să treacă pe lumea cealaltă după un masaj foarte bun, mai ales că maseuza este o femeie în vârstă, tocmai bună pentru acest lucru. Ne gândim că masajul este o dovadă că L.Dragnea nu-şi uită alegătorii, indiferent de situaţie, şi îi răsplăteşte cu un masaj după ce votează aşa cum trebuie. Cele două firme vecine pot să facă, la o adică, şi schimb de clienţi, fiindcă tot e la modă aceast lucru. Ca să fim ironici pana la capăt, probabil că, pentru a economisi timp, după un masaj de întreţinere poţi pleca direct pe lumea cealaltă. Indiferent care e adevărul, e totuşi destul de macabră alăturarea celor două servicii.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
vasile de la scularie pe 09 Aprilie 2015, 10:15
#4
gramatica
...se face masaj si "decedatilor". Nu la decedati. Eventual acasa la decedati, ar fi foarte "interesant"...
Popa pe 08 Aprilie 2015, 18:44
#3
Masaj
Viziune de tractorist.
Nimic pe 08 Aprilie 2015, 09:11
#2
OBSESIE
NIMIC CONCRET, ABERATII CARACTERISTICE
Stafia de la opera. pe 08 Aprilie 2015, 08:16
#1
Cine a facut poza?.
Probabil un decedat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.