Cronica infracţiunilor: conducere a unui autoturism fără ITP şi prinderea unui autor al mai multor furturi din comune din zona Turnu.

31 Martie 2015, 00:01 | 2609 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Crângu au depistat un bărbat din comuna Salcia, sat Tudor Vladimirescu, jud. Teleorman care conducea un autoturism pe DJ 653, fără a avea dovada efectuării inspecţiei tehnice perioadice, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă  în valoare de 877 lei conform  art. 10 alin. 1 din OUG 195/2002 rep., fiindu-i reţinut şi certificatul de înmatriculare al autoturismului . La o asa amenda, mai bine isi cumpara un alt autoturism.

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca au continuat cercetările în mai multe dosare penale privind săvârşirea unor infracţiuni de furt comise de la începutul anului şi până în prezent, identificând autorul în persoana unui tânăr în vârstă de 26 ani din comuna Salcia, jud. Teleorman.La domiciliul suspectului au fost identificate  mai multe bunuri provenite în urma acestor acestor infracţiuni, bunuri care au fost restituite părţilor vătămate.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.