Culmea şpăgii la Primăria Turnu Măgurele - primarul oferă contracte firmei Teldrum ca să fie menţinut în funcţie.

16 Martie 2015, 00:04 | 3223 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

În aceste zile, în presa centrală sunt prezentate tot felul de cazuri anchetate de procurori. Miniştri, primari şi tot felul de funcţionari care primesc şpagă pentru ca să ofere contracte. Bani la pungă, în conturi sau tot felul de contracte fictive sunt practici uzuale pentru majoritatea cazurilor anchetate de procurori. Deocamdată, procurorii DNA nu au intrat puternic în judeţul păstorit de Dragnea. Aici, corupţia este la un nivel superior. În Teleorman nu se întâlneşte şpaga clasică la nivel de Primării. Primarul ştie că trebuie să ofere contracte firmelor protejate, dacă vrea să mai fie în funcţie. Un cititor ne-a scris următoarele: "Anul acesta şi anul următor, 7.000.000 de euro se vor duce în buzunarul Teldrum. Este preţul plătit de Cuclea ( mai bine zis de turneni) pentru a putea candida şi în 2016."

Dănuţ Cuclea, primarul municipiului Turnu Măgurele, se ştie că a fost pus în funcţie de Dragnea. Cum ar putea Dănuţ să ceară şpagă firmei Teldrum sau altei societăţi din concernul Teldrum, când Primăria şi primarul se numesc Teldrum? Să fim realişti că pe la noi, prin Teleorman, niciun primar nu o să ceară şpagă unei firme protejate de Dragnea, ci edilul şef este obligat să ofere contracte societăţilor pesediste, dacă mai vrea să rămână în funcţie. Să zicem că Dănuţ nu oferă un contract societăţilor Teldrum sau Proinvesrt, atunci este zburat în secunda doi de nici nu mai ştie ce e cu el. Pe de o parte este un lucru bun că şpaga este inclusă în contract, pentru că primarul nu mai poate fi acuzat de practici ilegale. Primarul Teldrum să ceară şpagă firmei Teldrum?!

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
DENIS pe 19 Martie 2015, 20:49
#12
PITICU
cuclea un pitic porno betivan
GUESS WHO pe 19 Martie 2015, 19:39
#11
MESAJ BOMBA ROMANIA 2015 !
CAM ASA STA TREABA IN POLITICA



https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU



JOS CU MAFIA POLITICA PSD !!!
Diamant Nefinisat pe 19 Martie 2015, 19:23
#10
ALO DNA-UL VA ASTEPTAM SI PE LA TELEORMAN SI TURNU MAGURELE !
DACA LA BUCURESTI SE POATE SIGUR SE POATE SI IN JUDETE !



https://www.youtube.com/watch?v=AKw3srDkGik



ACELASI GEST FACUT SI DE DRAGNEA !!! ASTIA-S MAFIOTI IN TOATA REGULA !!!! SEMNIFICATIA GESTULUI CU DEGETUL LA NAS, "SCAPA CINE POATE, NE-AU AGATAT !"



https://www.youtube.com/watch?v=Y5IjbwP4R6E



ASTA E PSD-UL ! CU DEDICATIE PTR DRAGNEA, MOHANU SI CUCLEA JAVRE PENALE !



https://www.youtube.com/watch?v=WNOiKJmsdrQ
Buc*rica pe 17 Martie 2015, 10:43
#9
@hoție la primarie$$$$$$$$$$$$$$$$$
Badita/Cone,semnati ce va spune Cuclea si veti merge impreuna la DNA.In schimb,Culea,va ramane cu Ionela.Atentie,Cuclea,la Rahova nu poti merge cu Ionela,poate doar cu sotul ei,Cutit.Atunci sa vezi dragoste.Ce i-ai facut tu,ei,asta o sa-ti faca si el,tie.
ATENTIE ATENTIE !!! pe 16 Martie 2015, 21:13
#8
LUME LUME !!!


Tzunami-ul DNA a rasturnat din prima BARCA DE SALVARE A PSD-ULUI !!!



SUPRAVIETUITORII VOR FII RASTURNATI DIN NOU IN TOATE PUSCARILE DIN TARA !!!



SURSA - MARTORII DE LA MALUL DUNARII

CE ZICEAI TU COSTINASE ? pe 16 Martie 2015, 20:07
#7
PTR Costin Negulescu
Lua-ti-am toti mortii in p**a.



Duce-te-ai la puscarie cu ei odata, sustii cumva PSD-ul aka MAFIA POLITICA !?!



Ceva greseli gramaticale ??? Macar tu stii atata gramatica a limbii romane, atat cat stim noi ?



Mai ai aici niste sugestii daca cele de sus nu iti tin de foame, asa ca sa nu te plictisesti, ca vad ca daca te plictisesti te apuci si scrii aiurea pe aici prin comentarii !!!



https://diacritica.wordpress.com/2010/06/22/sa-injuram-corect/



https://c*ratmurdar.wordpress.com/2012/01/20/sa-injuram-corect-lectia-de-gramatica/
Costin Negulescu. pe 16 Martie 2015, 17:31
#6
Analfabeti!.
Nici de injurat nu sunteti in stare.
Manix pe 16 Martie 2015, 12:45
#5
VA MAI MIRA ???


Pai daca CUCLEA este sluga lui DRAGNEA, normal ca apar aceste fenomene cu care DRAGNEA ne-a obisnuit in ultimii 15 ani de zile, nimic in cadru legal, ii place sa o arda mult peste limita ilegalitatii, asta e clar !!! Ar iesi din tipar daca ar face ceva legal !!! Ar pierde din personalitate si din caracter si functia pe care o detine !!!



Manix pe 16 Martie 2015, 12:35
#4
JAVRA ORDINARA PUTIN MAI AI DE STAT PE AFARA !!!


DRAGNEA SI TOT PSD-UL AR SEMNA UN ULTIM CONTRACT CHIAR SI LA PORTA PUSCARIEI INAINTE SA INTRE LA PARNAIE, ORICUM E CONSTIENT CA NU MAI ARE SCAPARE ASA CA MAI TRAGE PE FURCIUNI CAT SE MAI POATE, EL DEJA STIE CA MAI ARE PUTIN TIMP LA DISPOZITIE SI CA E CONTRACRONOMETRU !!!



LA APUCAT DISPERAREA SA MAI FURE CAT MAI POATE, PE PRINCIPIUL ''BATE FIERUL CAT E CALD'' !



PUSCARIA RAHOVA AR TREBUI SA SE APUCE SA II REZERVE DEJA CELULA CA SA STEA LINISTIT DE PE ACUM !!!

Diamant Nefinisat pe 16 Martie 2015, 12:03
#3
LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL !!!


O sa faceti o tripleta perfecta, un trio de invidiat DRAGNEA - MOHANU - CUCLEA. Speram sa fiti si la greu impreuna in aceeasi celula, sa impartiti acelasi pat, sau ve-ti domrmi pe rand ca am auzit ca se cam aglomeareaza puscariile cu politicienii lu' peste prajit de cand s-a pus DNA-UL pe treaba !!!

Mai tarziu dar tot e bine, ca numai din cauza lu' Basescu au stat atatea dosare la praf. Sa speram ca nu scapa nici el, ca este CORUPTUL NR 1 in ceea ce priveste coruptia in toate institutiile statului.



Cuclea este omul lui Dragnea la nivel local !!!



La puscarie cu tot ce inseamana PSD aka MAFIA POLITICA !!!
Firica pe 16 Martie 2015, 00:29
#2
Mafia din TR
Si la puscarie tot amandoi vor merge.Sunt prea multe si prea pe fata ca sa mai poata scapa.Martori si dovezi sunt,ca doar nu stiu doar ei doi,despre tot ce s-a furat si s-a semnat.Sa vedem cine ii insoteste.
nec pe 16 Martie 2015, 00:26
#1
cu respect
Am spus deseori ca la radacina averilor lui Dragnea sta primariile ..si nu numai cea de la turnu magurele,toate de la turnu la plopi ce sunt PSD iste..anul acesta au la buget bani seriosi.. unde credeti ca vor merge??dar sper ca schije ale dna ului vor sari cat de c*rand si pe la noi in judet..sa le fie rusine tuturor primarilor ce fac aceste troc*ri politice..noi suntem vinovati ca nu stim sa ne cerem drepturile si sa i sanctionam atunci cand trebuie..traim ce singuri ne facem cu mana noastra...sa le fie de bine la puscarie..

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.