Se plombează gropile din asfalt prin oraş. Şosele cu denivelări ca în Turnu, rar găsiţi.

13 Martie 2015, 00:02 | 2260 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Plombare in valuri.

De câteva zile, Primaria Turnu Măgurele a demarat programul "plombarea"  plombării. După cum ştie tot turneanul, gropile din asfalt sunt ceva firesc în oraş, astfel că Primăria încearcă să mai îmbogăţească din punct de vedere cromatic peisajul tern al soselelor din oraş. "Înarmaţi" cu clasicele lopeţi, angajaţii primăriei turnene astupă, din loc în loc, gropile care au apărut acum ca ciupercile după ploaie. Străzile de milioane de euro ( la propriu) sunt reparate cu lopata de angajaţii care lucrează pentru un salariu minim pe economie. L.Dragnea şi Tel Drum din ce să trăiască, nu şi din banii turnenilor? Vom avea, curând după plombarea gropilor din asfalt, iarăşi celebrele denivelări, care ne fac să ne simţim ca într-un "montagne russe".

În urma acestei "astupări de găuri", au rezultat denivelări care pot fi numite şi "cocoaşele" primarului. Plombarea unei găuri ar trebui să se facă la acelaşi nivel cu strada, numai că la noi, din exces de zel, se toarnă mai mult asfalt decât este necesar. Lucrările sunt executate de "specialiştii" Primăriei, dar asfaltul este al Teldrumului.

Asfaltul se aruncă cu lopata, iar după aceea se "calca" cu un cilindru al Primăriei. Aceste plombări se fac de ochii lumii şi nu vor rezista decât câteva luni. Faptul că se foloseşte mai mult asfalt decât este necesar şi că acesta se toarnă la normă, nu îngrijorează pe nimeni, deoarece banii intră în conturile Teldrum. Dacă astuparea unei găuri s-ar face cum trebuie, la acelaşi nivel cu strada, s-ar folosi mai puţin asfalt şi s-ar face economii la buget, numai că interesul este altul. Culmea e că se pot face lucrări mai bune cu bani mai puţini.

 

 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Mariu pe 16 Martie 2015, 20:50
#3
Nu il mai ia odata sa dea cu el in parnaie !!!
PSD-UL ATI DUS JUDETUL SI TARA DE RAPA !!!



CAT CREDEATI CA O SA VA MAI MEARGA ?!?, LA INFINIT PROBABIL !!!



DOAR PUSCARIA II OPRESTE PE ASTIA DIN FURAT, NU E ALTA VARIANTA !!!



ALO DNA-UL ?!? ... AVETI UN CLIENT FIDEL LA TURNU MAGURELE SE INTITULEAZA LIVIU DRAGNEA !!!
Diamant Nefinisat pe 14 Martie 2015, 20:44
#2
SA II SALTE ODATA !!!!
Ce concluzii s-au tras dupa ce DNA-ul a facut verificari la Primaria Turnu Magurele legat de DRAGNEA SI MOHANU ???
Jeni pe 13 Martie 2015, 09:52
#1
A INCEPUT PROSTEALA DE PRIMAVARA
Mobilizarea si agitatia celor ce dau cu maturile prin oras nu rezolva problemele cetatenilor dintr-un oras care arata ca dupa razboi. Niste bani aruncati pe o spoiala tipica PSD,pentru prostirea oamenilor,cum ca la Primaria Tr.Magurele se mai si munceste.Hai primare,cand iesiti sa dati cu var,ca loc*rile de munca le-ati rezolvat?Sau tot primaria ramane angajatorul principal din Tr.Magurele?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.