Cronica infracţiunilor - furt de lemne, transport de deşeuri neferoase fără acte şi conducerea unui autoturism având poliţa RCA şi inspecţia tehnică periodică expirate.

11 Martie 2015, 00:02 | 2663 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţişti din cadrul secţiei de poliţie Crângu au identificat pe raza comunei Islaz, pe DN 54, un bărbat din com.Stoieneşti, jud.Olt, care transporta cu un autoturism  deşeuri feroase  fără a avea acte de provenienţă.
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1000 lei  şi s-a dispus ridicarea în vederea  confiscării a deşeurilor feroase.

Un alt bărbat din Tr.Măgurele a fost depistat pe raza comunei Ciuperceni în timp ce transporta cu un atelaj hipo lemne fără a poseda documente de provenienţă.Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1000 lei  şi s-a dispus confiscarea materialului lemnos şi predarea către Ocolul Silvic Turnu Măgurele.

De asemenea, un bărbat din Alexandria a fost sancţionat contravenţional de către politisti deoarece circula cu un autoturism pe DJ 653, pe raza com.Salcia  având poliţa RCA şi inspecţia tehnică periodică expirate.De asemenea, i-au fost reţinute plăcuţele cu numerele de înmatriculare  şi certificatul de înmatriculare.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Diamant Nefinisat pe 16 Martie 2015, 18:48
#10
Plin de Informatii Beton
O sa ii rezolvam pe cioroi cumva pana la urma !



Capii de crima organizata sunt urmatorii



FAM. ZARNEANU, GAMBOR, SALVATORU', ELVIS, ARMANDO SI AMBASADOR, FAGARAS.



Locuiesc pe Str. Livezilor, Str. Calarasi si Mihai Viteazu - Cartier Magurele
INFO ! pe 16 Martie 2015, 18:43
#9
Ahaaa !!!!
BRAVOOOS POLITIA !!!



Pai bine ma idiotule, ce inseamna "urmeaza si altii" ?



Asteptam sa se autodenunte ?



Care e metoda cea noua ? Ca aia de o aveti voi nu prea da rezultate in termen sc*rt, dupa cum se vede dureaza ani si ani !
s pe 13 Martie 2015, 19:25
#8
t
Da ma idiotilor, GAMBOR este arestat pe 30 zile si urmeaza si altii.
Manix pe 12 Martie 2015, 14:56
#7
Voi stiti ceva ?!?


Hai sa nu ne grabim prea tare cu laudele si sa ne hazardam sa felicitam prematur GARDA ptr performante ca nu se stie nimic sigur.



Or sa vina si laudele speram cat de c*rand, dar repet nu le merita deloc inca doar asa pe baza unui zvon venit de nu se stie unde !!!!



Iti zic eu de ce nu i-a prins pana acum pe 12 Martie 2015, 14:20
#6
Cioroii ciorditori din nou vizati


Erau buni de vot la anul in campania PSD. Dar cum PSD-ul o sa dispara nu mai sunt buni de nimic. Asa ca d-asta s-a tot amanat arestarea lor !!!



Cum sa nu voteze ei Cioroii primari din partea PSD cand pe mandate PSD nu ii baga nimeni la puscarie !



E destul de limpede si clar ca PSD o sa dispara dupa ce il salta pe PONTA SI DRAGNEA !!! Sfarsitul erei PSD-iste ! HOLEEEE !
Idiot esti tu ca ne faci idioti, ai inteles !?! pe 12 Martie 2015, 14:15
#5
NU iti mai da cu presupusul ca o arzi cam aiurea, ma-ntelegi ?


In primul rand nu ne e frica de ei ??? INTELEGI ??? Ne e frica de ceea ce pot sa fure ei in case si din c*rti atata timp cat nu e nimeni acasa ??? Imi este frica sa de faptul ca ma pot intoarce acasa oricand sa gasesc casa goala din nou, si Politia sa dea din umeri din nou. Cine imi recupereaza mie toata dauna, ca politia nu e in stare de asta !! Pricepi tu cam cum sta treaba ??? Sau chiar si noaptea cand dormi ??? Sa ne pupi in P..A tu pe noi toti astia de la care au furat CIOROII, si poti fi sigur ca sunt foarte multi !! Diger-o p-asta acum !!



Ne spui si nou daca tot ai atatea informatii, de ce p*la mea dureaza ani de zile sa ii prinda pe jigodiile astea de fura orice,oricand ??? Care e scopul in sine, explica aici sa inteleaga toata lumea !



SI ITI ZIC EU, ESTI DIN GARDA PREA BINE, CA PREA INCERCI SA LE SPELI IMAGINEA DE MULT PATATA !!!



Daca nu esti de la Garda, cam de ce tii tu cu ei, argumeanteaza-ne putin, doar asa sa ne lamuresti ca ai dreptate ???



s pe 12 Martie 2015, 03:38
#4
t
O sa aflam rapid daca e asa ca orasu e mic si se afla imediat orice
s pe 11 Martie 2015, 19:49
#3
t
Bai idiotilor, a fost un zvon astazi ca politistii TM l-au arestat pe GAMBOR. Urmeaza si ceilati, de care va e voua frica:SALVATORU, ZARNAIENII... Sai pupati pe buci pe politistii TM iar pe mine in p...la. De ce nu apreciati, asa de idioti sinteti.... Toate se fac pe rind si cu rabdare, va spun eu ca un om intelept ce sint. Nu sint din GARDA, dar chiar tin cu ei,pe bune. Bravo baieti, daca zvonul este adevarat.
Dar pe cioroii de pe Magurele cand ii prinde ? pe 11 Martie 2015, 18:39
#2
Dar pe cioroii de pe Magurele cand ii prinde ?
Dar pe cioroii care fura de pe Magurele cand ii prinde ?



Sa se ocupe si cu treburi mai serioase !
x pe 11 Martie 2015, 16:28
#1
tot eu
bravo politia tr.magurele
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.