Rodica Rovenţa ar putea fi chemată la DNA, să explice cum a atribuit contractul firmei cumnatului lui Victor Ponta.

22 Februarie 2015, 00:03 | 3628 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Rodica Roventa.

Recentul dosar în care este implicat Iulian Herţanu, cumnatul premierului Ponta, a pus in  lumină ceea ce noi am scris anul trecut, şi anume: Primăria Turnu-Măgurele a atribuit firmei Grossmann Engineering Group următorul contract - Servicii de Consultanţă( 3 miliarde?!) privind  managementul proiectului “ Developing Road Infrastructure for a Valuable Economy – Turnu  Măgurele – Nikopole cross-border road  ( D.R.I.V.E.- Dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru o economie valoroasă – drumul transfrontalier Turnu Măgurele – Nikopole  (nr anunţ participare 28 iunie 2012, dată atribuire: 14 august 2012, un singur ofertant: Grossmann). (contractul a fost atribuit în mandatul primarului PSD Nicolae Mohanu, la câteva luni după aceasta, primarul fiind propulsat senator PSD). Interesant este si cine a semnat contractul alaturi de Mohanu, pentru ca va raspunde alaturi de acesta.

Un cititor ne-a scris următoarele: "Vrem să ştim şi noi ce se-ntamplă pe la Primăria Tr. Magurele  în legătură cu anchetele de la DNA privind fraudarea Fondurilor Europene de către camarila Ponta(cumnatul)-Dragnea(CJ+Teldrum)-Mohanu(Primărie). S-a furat în draci şi vrem să ştim cine va răspunde? Şi cine sunt funcţionarii implicaţi? Sunt cumva cei plecaţi şi promovaţi pe la Alexandria?" Printre cei promovaţi la Alexandria este şi Rodica Rovenţa. Doamna Rovenţa a fost Director executiv al Primăriei în acea perioadă şi normal ar fi fost să îşi pună semnătura împreună cu Mohanu. Cum Rodica Rovenţa a fost condamnată cu suspendare în dosarul "Referendumul fraudat", de această dată  nu mai scapa de puşcărie.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Cetatean din Turnu pe 24 Februarie 2015, 19:47
#6
La puscarie
La puscarie zdreanta ordinara!
cuclea pe 23 Februarie 2015, 09:17
#5
parere
Rodica este cea mai mare proasta pe care o cunosc. Va merge negresit la puscarie !
SMS pe 22 Februarie 2015, 17:51
#4
Mama ce fata are
Asta se portiveste cu Simionescu.Fete de tarani numai bune de tras in poze.Si ce mandrii sunt.Hoti,infatuati,aroganti si ...PENALI.Restul o sa ne spuna justitia.
vlad pe 22 Februarie 2015, 16:37
#3
info
sunt foarte multe lucruri de verificat la primaria din TURNU MAGURELE.spre exemplu:verificarea contractului cu firma lui Mazare din Constanta,contractul amintit din articol,contractele atribuite firmelor care au facut lucrari de canalizare,apa(calitate foarte proasta)contracte de asfaltatre,contracte de asisitenta juridica(cel mai bine ar sti sa raspunda ADI BATA)cum sau atribuit prin hotararile de consuliu atatea spatii si terenuri unor oameni din PSD,CINE verifica serviciul urbanism unde se comit grave abateri de la lege(primarul nostru genial stie mai multe)dar si VADUVA si BALA,(poate asa au invata de la sefa lor ROVENTA),cu ce se ocupa cei care desfasoare activitatea la casa armatei(unii spun ca smecheria aia neguvernamentala este cea care se ocupa de propaganda PSD,BANI,INFLUENTE,PRESIUNI,LOBBY.
Vio pe 22 Februarie 2015, 12:33
#2
Unde e legea in Romania ?
Dupa ce ne-a furat voturile,sperantele pentru a trai mai bine,a furat si din banii nostrii impreuna cu Mohanu,Dragnea si altii.Aceasta femeie mai este inca intr-o functie de conducere?In ce tara traim,domnule Presedinte al Consiliului Judetean?Daca nici puscaria nu va mai sperie atunci vom veni peste voi.
Rares pe 22 Februarie 2015, 02:12
#1
O taranca hoata
Dupa o condamnare cu suspendare,orice alta condamnare,chiar si cu suspendare,te trimete la Targsor.Acum poate sa spuna taranca si ce influenta a avut tovarasul de furaciuni,Mohanu?Dar Liviu Dragnea?Rodicuto mama,eu zic ca e bine sa spui tot ce stii,altfel, cu fata aia,o sa stai in patul de sus si o sa speli ciorapii si chilotii la toate ciorile care vindeau droguri si faceau proxenetism.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.