Ultima oră: Liviu Dragnea şi Marian Nazat au astăzi termen la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

19 Februarie 2015, 08:30 | 2342 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Marian Nazat.

Astazi, 19 februarie, Liviu Dragnea are un nou termen în dosarul "Referendumul fraudat". La precedentul termen din 5 februarie, jupânul a negat că a făcut ceva din ce este acuzat de procurori. Imediat după Referendum, când procurorii strângeau probe, L. Dragnea declara că modul cum a acţionat este legal. Iată că acum nu mai este aşa încrezător în ce a spus înainte şi nu recunoaşte că din funcţia de coordonator al campaniei electorale a comis faptele.

Este un progres de la "totul este legal" la "nu am făcut eu". Jupânul a aruncat vina pe domnişoare, voluntari, domnişori sau pe acarul Păun. Pana si Comisia Europeana este interesata de solutionarea cat mai rapida a acestui dosar. Marian Nazat, avocatul lui Dragnea, a incercat toate tertipurile pentru a lungi perioada de judecata, insa nu a reusit. Cu cat se apropie verdictul, cu atat Dragnea e tot mai speriat. De ce ti-e teama, nu scapi, jupane!

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Liviu Munteanu pe 19 Februarie 2015, 12:19
#1
Se strange latu,tarane !
Nici mama si nici tata lui Nazat nu mai poate face nimic.A inceput morisca,toti striga ca sunt nevinovati,dar merg cu totii la racoare.In c*rand,Dragnea va striga,#SUNT CELEBRU,SCOATE-MA DE-AICI !#Of,of,of,si asta e doar inceputul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.