Doi minori, depistaţi de Biroul de Investigaţii Criminale Turnu Magurele ca fiind autorii furtului unui aparat de sudura.

18 Februarie 2015, 00:01 | 1659 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

Se fura multe lucruri in Turnu Magurele, astfel ca nu e surprinzator ca si un banal aparat de sudura a ajuns interesant pentru hoti. Conform IPJ Teleorman, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din Turnu Măgurele au depistat autorii în cazul unei infracţiuni de furt comise în luna noiembrie 2014, în persoana a doi tineri în vârstă de 14, respectiv 17 ani, ambii din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman. În fapt, cei doi ar fi pătruns în curtea unei locuinţe din Turnu Măgurele, iar dintr-o anexă ar fi sustras un aparat de sudură, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 1000 de lei.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.