A.Simionescu, "lovit de trăsnet"! Deputatul criminal are pretenţii de filosof şi limbaj de vidanjor. Tr. Măgurele în pericol - îngrăşămintele chimice ale firmei deputatului stau în aer liber, fără nicio protecţie.

08 Februarie 2015, 00:04 | 4281 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Simionescu calare pe un vehicul cu care nu a omorat deocamdata pe nimeni.

Adi Simionescu, deputatul colegiului Zimnicea, este un individ care demonstrează cât adevăr e în zicala: prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul. După ce a lovit mortal pe Micu Gheorghe, un cetăţean din comuna Ciuperceni, Simionescu filosofează pe facebook şi-şi da aere de intelectual. Bietul inigineras de la conserve, care, beat fiind, l-a ucis pe acel bărbat la Ciuperceni, are o firmă care vinde îngrăşăminte chimice. Pentru a le vinde, îşi face reclamă la radio Tel Drum, că deh, trebuie şi gura lor să mănânce. În sfârşit, revenind la reclamă, trebuie să spunem că deputatul criminal foloseşte, melodia "Thunderstruck" a formaţiei AC/DC. Ca o ironie a sorţii, "Lovit de trăsnet"(traducerea în română a titlului melodiei ) poate deveni o lovitură distrugătoare pentru oraş. Îngrăşămintele chimice stau în curtea depozitului deputatului fără vreo protecţie, deşi azotatul are un potenţial exploziv uriaş(unii îşi mai amintesc accidentul de la Mihailesti, accident provocat de explozia îngrăşămintelor chimice transportate de un TIR).

Simionescu pune în pericol o parte din oraş dar şi proprii angajaţi, însă nu-i pasă. Lovitura de trăsnet cu Mercedesul a provocat moartea unui om, lovitura de trăsnet cu îngrăşăminte poate provoca moartea mai multora. Solicităm organelor în drept să verifice dacă depozitul lui Simionescu întruneşte condiţiile necesare pentru desfacerea îngrăşămintelor chimice. Pe lângă faptul că le pune vieţile în pericol, Simionescu îşi mai arată o trăsătură de caracter: foloseste un limbaj de vidanjor atunci când se adresează angajaţilor săi. Măi, deputatelule, vezi că infracţiunea de evaziune fiscală de peste 1 milion de euro va fi o "lovitură de trăsnet" care te va trimite la închisoare. Pentru mulţi ani.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
anonim pe 13 Februarie 2015, 14:00
#6
x
la puscarieee
claudiu pe 08 Februarie 2015, 17:48
#5
vecine vecine
Aici in poza era cand ai puso tu pe fanica sa-l goneasca de acasa ca sa va calariti ca draci. El s-a comformat,si-a luat campii. Dar vedeti ca faceti galagie si va aude toata scara. Nu pot sa zic,face frumos in p**a doamna.
MUSCA pe 08 Februarie 2015, 17:47
#4
PACAT DE FISCUCI
PACAT CA FOLOSESTE NUMELE CUMNATULUI SAU MARIAN FISCUCI IN TOT CEA CE FACE!!!!!!
VLADUTU pe 08 Februarie 2015, 14:20
#3
De deasupra
Sunt c*rios daca fotografia aia de cocalar(ditamai p**araul calare pe atv in lanu' de porumb)este facuta in lanurile lui mustaciosu' livu'?
RI pe 08 Februarie 2015, 11:57
#2
Am vazut cat de smecher este
Am vazut si alti smecheri,mult mai mari,Nastase,Hrebenciuc,Videanu,Voiculescu,Vintu etc.Unde sunt acum?Ca si lui Dragnea,zilele lui Simionescu sunt numarate.Aceiasi dorinta o avem si pentru Iliescu si alti nemernici ca ei care au distrus Romania,zi de zi.
o pe 08 Februarie 2015, 07:57
#1
s
e prea smecher,
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.