A decedat Marian Iordănescu, fost prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele. Motivul decesului este o boală incurabilă.

04 Februarie 2015, 20:11 | 4708 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Locuinta procurorului Iordanescu.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele a suferit o grea pierdere. Procurorul Marian Iordănescu a decedat după o scurtă suferinţă. O boală incurabilă a curmat viaţa procurorului Iordănescu la numai 59 de ani. Moartea lui Marian Iordănescu a îndurerat lumea oamenilor legii din Turnu Măgurele. Marian Iordănescu, fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele, se confundă cu Procuratura din Turnu Măgurele, fiind cel mai vechi procuror din oraş. Surse apropiate familiei ne-au declarat că M.Iordănescu a fost descoperit cu cancer după un control medical obisnuit, anul trecut, în luna decembrie.

De atunci, M.Iordănescu s-a luptat cu boala, însă fiind în ultimul stadiu, metastaza, a pierdut lupta. M.Iordănescu lasă în urma sa, conform declaraţiei de avere, un apartament şi o casă în Turnu Măgurele, dar şi un credit la CEC, în valoare de 75 000 de euro, luat în 2006, cu scadenţă în 2021. Ca orice om al legii, şi procurorul Iordănescu a rezolvat multe cazuri, însă a şi fost acuzat de favorizarea unor infractori. Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele a pierdut pe unul dintre cei mai vechi membri ai săi.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Lucia pe 31 Mai 2017, 17:14
#19
Condoleante
Lăsați morții lnpace maaaa'i oameni?Sa va fie rusine
hbjmbvnmm pe 13 Februarie 2015, 16:21
#18
spagiii
bine ca l a luat moartea pe cel mai corupt "prim proc*ror" .rusine sa i fie pe lumea cealalta . asa cum i am promis,din tarana a fost facut,in tarana s a intors. acum asteptam urmatorul deces Edi Manica un alt corupt politist din turnu magurele ... luati masuri inainte sa moara si asta ..

richelieu pe 09 Februarie 2015, 03:23
#17
revin
tov. av. hainagiu este asteptat la intrarea salii cazanelor in calitate de aparator al bunului,,prietin,,,tov. proc. iordanescu!. voi che entrate lasciate ogni speranza!.
Ninel Cojocaru. pe 07 Februarie 2015, 09:20
#16
Regrete sincere...
...din partea lui Tavocu, pe care l-a scapat din multele belele pe care le-a avut pe cap. Toate dosarele penale care i-au fost intocmite de Politie au fost incheiate cu NUP.
partea vatamata pe 07 Februarie 2015, 08:50
#15
de morți numai de bine
Dar ar fi o ipocrizie in cazul ăstuia. A primit mită pana l-a enervat si pe dumnezeu, bine ca l-a el. A fost un nesimțit corupt.
CONSPIRATIV pe 06 Februarie 2015, 18:40
#14
LEGENDA PROCURORULUI
EU LAM CUNOSCUT DE MULTI ANI,I-A AM FACUT MULT BINE,PROFESIONAL,CA SA RAMINA IN PROCURATURA,LAM DUS LA SPITAL DE LAM OPERAT,LAM LUAT DIN SPITALE,I-AM FACUT MULTE LUCRURI IN ODAIA,A MINCAT IN CASA MEA DE F MULTE ORRI,SI CIND A VENIT TIMPUL SA FIU AJUTAT LEGAL A SCRIS IN RECHIZITORIUL CA SUNT NASUL TIGANILOR ANGHETATI SI ASA AU SCAPAT TIGANI DE AMI DA DATORIILE,A FACUT MULT RAU PROCURORILOR,SA-L IERTE DUMNEZEU
ciprian pe 05 Februarie 2015, 20:09
#13
mai urmeaza
Aveti grija ca asta mai ia dintre voi\"face rec*rs\"
ciprian pe 05 Februarie 2015, 20:06
#12
sa stricat
Sa ii fie tarina usoara ca "piatra de moara "
LJG pe 05 Februarie 2015, 17:01
#11
Aline,a mai murit un SECURIST
Da,Aline,acest Iordanescu a facut mult rau prin meseria pe care si-a ales-o si a slujit-o cu multa credinta.Despre cea de ofiter de sec*ritate vorbesc.Pentru ca cea de proc*ror a derivat din faptul ca a beneficiat de o diploma de absolvent al facultatii de Drept.Se stie cum a fost luata.Si ca multi alti colegi de-ai lui care acum sunt prin Politie,Jandarmerie,SPP sau alte servicii ale Ministerului de Interne.O meserie de anchetator care a facut Politie Politica si a fost in vremurile de dinainte de 1989 un fel de TORTIONAR.Iar ceea ce a,,realizat,, in perioada in care a fost proc*ror,stim bine cu totii.Deci,un rau mai putin.
ALIN pe 05 Februarie 2015, 13:45
#10
Mai terminati cu vorbele fara acoperire
pt cei ce comenteaza ca ar fi fost sec*risti, luati de cititi aici si terminati cu vorbele urate. condoleante familiei.

http://www.cnsas.ro/documente/adeverinte/2010/3792 Iordanescu Marian.pdf
ajutooor!!!!!!!!!?!!! pe 05 Februarie 2015, 11:27
#9
hotiiiiii
Iordanescule i ai dupa tine si pe barsasteanu si pe vasile gheorghe sefu de post de la segarcea sa scapam dracu si de banditii astia doi ca de tine cu ajutorul lui dumnezeu am scapat vampire vampire vampire vampire vampire vampire vampire vampire
gigea pe 05 Februarie 2015, 10:34
#8
condoleante
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Valentina pe 05 Februarie 2015, 09:47
#7
Dumnezeu sa- l aiba in paza!
Condoleante Marius si Cristi, imi pare rau ca v- ati pierdut ambii parinti! Fiind o personalitate importanta a Micutului Orasel Turnu Magurele, exista pareri pro - contra, dar inteseaza pe nimeni, eu v- as ruga sa va puneti in locul celor doi baieti care au ramas fara parintii si fara un sprijin moral, haideti sa numai aruncam cu atat noroi ! Eu v- as pune la munca decat sa vb urat la adresa oamenilor, uitati- va la cei care va conduc soarta ca isi bat joc de voi! O zi buna sa aveti dragi mei Turneni si Dumnezeu sa va dea sanatate si speranta spre un viitor mai bun al.acestui micut Orasel! Cu bine!
VLAD pe 05 Februarie 2015, 08:45
#6
info
nu afost niciodata prim-proc*ror deoarecec a fost ofiter de sec*ritate pe timpul lui CEAUSESCU si nu putea fi rpim-proc*ror.din puct de vedere profesional(unealta sistemului)a acoperit criminali,evazionisti si a facut si mult rau.inevitabil vine si urmatoarea intrebare. cad vor fi chemati la cele sfinte si criminalii scapati de tovarasul proc*ror ?DUMNEZEU SA-L JUDECE DREPT.
proc*ror pe 05 Februarie 2015, 08:29
#5
pt firica de la lita
sa ti fie rusine.Probabil esti un nenorocit de infractor bagat la bulau de proc*rorul Iordanescu, Dumnezeu sa-l ierte. Cu totii gresim in viata insa omul uita binele facut si nu uita atunci cand i se face rau. Romanii au o vorba : Ii faci omului bine de 99 ori, daca nu i-au facut bine si a suta oara, te ia de dusman. Pacat de exprimarea ta de pe site.
richelieu pe 05 Februarie 2015, 02:06
#4
constatare
binele l-a facut rau iar raul bine!.
Firica de la Lita pe 05 Februarie 2015, 00:35
#3
Un sec*rist alcoolic
Saracul,si acum cine-i plateste ratele de la banca,Emi Peta?Asa se mai c*rata lumea asta de lichele,unii pe la puscarie iar altii pe sub liliac.Asteptam condoleante si de la tov.Biolan.Sa va intalniti cat mai c*rand.Mama voastra de sec*risti,tractoristi imputiti.
M M I pe 04 Februarie 2015, 21:14
#2
CONDOLEANTE, FAMILIEI !
Dumnezeu sa il odihneasca in pace !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.