Astăzi, joi, 11 decembrie, Liviu Dragnea are un nou termen în cazul "Referendumului fraudat". Se apropie sentinţa!

11 Decembrie 2014, 00:04 | 2456 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea e mai mult decat ingrijorat de dosarul despre referendum.

Liviu Dragnea, vicepremier al Romaniei si jupan al Teleormanului, are astazi, 11 decembrie, un nou termen in dosarul Referendumul fraudat". L.Dragnea este acuzat, alături de alte aproape 100 de persoane, de fraudarea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.
La ultimele doua termene, au fost audiati sase si, respectiv, trei sute de persoane, majoritatea din Teleorman, Gorj, Olt si Vrancea.
         Potrivit rechizitoriului procurorilor, Liviu Dragnea, "cu ocazia organizării şi desfăşurării referendumului din 29 iulie 2012, a uzat de influenţa şi autoritatea sa în partid în scopul obţinerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru alianţa politică din care făcea parte partidul reprezentat de inculpat, şi anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obţinute în alte condiţii decât cele legale". Anchetatorii susţin că Dragnea a fost susţinut în fraudarea referendumului de 74 de preşedinţi şi membri ai unor secţii de votare din localităţi din judeţele Teleorman, Vrancea, Gorj şi Olt. Aceştia au fost trimişi în judecată pentru falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale şi introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători, infracţiuni comise sub forma autoratului, complicităţii sau a instigării. Dupa cum se cunoaste, pentru fraudarea referendumului din iulie 2012, Judecatoria Tr. Magurele a condamnat deja cateva persoane la inchisoare cu suspendare, pentru ca inculpatii si-au recunoscut vinovatia. Printre cei condamnati se numara si Rodica Roventa, cea care momentan este functionar in cadrul unei institutii subordonate Ministerului condus de Liviu Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
DNA pe 12 Decembrie 2014, 13:07
#7
La Multi Ani!
Cu executare! https://www.youtube.com/watch?v=zBWW3yLuNHE
un cetatean pe 11 Decembrie 2014, 14:45
#6
javre
psd = partid de penali corupti in frunte cu dreagnea si sleata de nemernici care au distrus orasul vampire
' pe 11 Decembrie 2014, 13:38
#5
j
,,la multi ani,,,
Tanti Tantica pe 11 Decembrie 2014, 12:09
#4
La Multi Ani,Liviule !
Cati ani o vrea sa-ti dea judecatorul.Noi vrem cat mai multi.Si sa-ti umble si pe la ce ai reusit sa "agonisesti"in toti anii cand ai condus TR.Avem rabdare,niciodata nu e prea tarziu.Stii cum se spune,"Minciuna se grabeste,adevarul are intotdeauna rabdare"
Florica pe 11 Decembrie 2014, 10:59
#3
O PUSCARIASA !!!
Lucreaza inca la Inspectia in Constructii?Poate la constructiile interlopilor si ciorilor.Eu zic ca o sa stea in camera cu Bombonica Dragnea si cu Ecaterina Andronescu.
mirtalin pe 11 Decembrie 2014, 09:24
#2
?
la puscarie cu hotu si bulangiu.

Boro pe 11 Decembrie 2014, 06:53
#1
?????????
In cazul lui Rocica Roventa condamnata la inchisoare cu condamnare aceasta mai poate lucra la inspectoratul in Constructii ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.