Statistica ce ne îngroapă: în Teleorman, un salariat susţine 2,3 pensionari, record naţional. Famiglia Dragnea ne duce pe noi culmi de progres!

10 Decembrie 2014, 00:05 | 1745 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Un salariat ( postasul) sustine 2,3 pensionari in Teleorman.

Teleormanul, judeţ condus de famiglia Dragnea, a ajuns într-o  situaţie dramatică. Lipsa locurilor de muncă a făcut ca Teleormanul să devina un judet părăsit, populat de pensionari. O statistică publicată de ziarul financiar arată negru pe alb sărăcia din Teleorman. Raportul dintre salariaţi şi pensionari a ajuns într-o situaţie nemaintalnita în România. Astfel, în Teleorman, 53.700 de salariaţi corespund unui număr de 123.600 de pensionari (adică un salariat la 2,3 pensionari!). Această realitate ne demonstrează unde ne-a adus Dragnea şi famiglia condusă de el. Un judeţ de pensionari săraci care votează cu un partid ce nu a făcut absolut nimic pentru judeţ.

Sărăcie lucie şi pensionari, aşa arată Teleormanul după mai bine de 18 ani de conducere a lui Dragnea şi a căţeilor săi. Unde putem ajunge, oameni buni? Să avem un  salariat în tot judeţul şi ăla, bineînţeles, să fie Dragnea? Ce nevoie mai avem de salariaţi, când pensionarii vor fi ca la rezultatele alegerilor comuniste: 99,99% dintre locuitorii din Teleorman. Domnule Dragnea, unde sunt locurile de munca promise în campania electorală?  Dacă nu ne trezim în al 13-lea ceas ( al 12-lea a trecut demult), o să vorbim despre Teleorman la timpul trecut.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ILIUTA pe 11 Decembrie 2014, 10:44
#3
Pentru OBSERVATOR
Da,ai dreptate,numai ca din 4 pensionari 3 au creierii spalati si au votat PSD-ul cel hot si mincinos.Daca te deranjeaja si cand se scrie adevarul,atunci deschide televizorul si uita-te la Antena 3 sau Ghita TV.Auzi tu,4 pensionari intretin un tanar.Cu ca ma,cu pensiile alea de rahat?
observator pe 11 Decembrie 2014, 04:55
#2
continuare la titlu
, iar 4 pensionari intretin autori de astfel de tineri
Maistru GELU pe 10 Decembrie 2014, 01:27
#1
Munca BA,pomana DA
In urmatorul interval de timp se vor crea cateva mii de loc*ri de munca la strans fier vechi,pentru somerii din combinat,iar pentru cei cu facultati,cateva zeci de posturi de vanzatori de bilete la BINGO.Pentru cei care nu vor sa munceasca,Primaria Turnu Magurele face in continuare angajari.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.