Concurs la Primăria Turnu: iar sunt făcute jocurile pentru protejaţi. Data trecută a fost angajat Petrişor Nunel, zis Osu, un infractor condamnat la închisoare de curând. Pe cine mai angajaţi, domnule Cuclea?

09 Decembrie 2014, 00:02 | 2828 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Primaria Tr. Magurele, o cloaca de infractori.

Primăria Turnu-Măgurele are bani şi nu ştie cum să-i cheltuiască. În loc să plătească munca, Primăria plăteşte orice altceva. Acum câteva zile, a apărut un anunţ care a dat speranţe multor turneni: Primăria face angajări. Ei, să nu va închipuiţi că cerinţele pentru angajare sunt simple, din contră, sunt foarte complicate. Pe lângă diverse legi şi altele asemenea, s-a mai introdus ceva: 9 ani vechime în specialitatea diplomei de facultate. Cu asemenea condiţie, cad din start cei tineri, pentru că unii n-au nici măcar 9 ani vechime în muncă. Această condiţie e obligatorie pentru angajarea următoarelor persoane:1 post - inspector superior în cadrul serviciului urbanism, investiţii, gospodărie comunală – compartiment gospodărie comunală şi protecţia mediului şi  2 posturi - consilier superior în cadrul serviciului  dezvoltare locală – compartiment achiziţii publice. Ce mare experienţă îţi trebuie pentru asemenea posturi minore?

 E evident că posturile sunt cu dedicaţie, fiindcă cei 9 ani nu sunt puşi la întâmplare. Cineva are nevoie de angajare şi s-a ajuns la concluzia că această condiţie ( 9 ani vechinme) ar fi un lucru care ar tăia aripile celor care se voiau angajaţi, pe bune, în Primărie. Staţi liniştiţi la locurile voastre, nu e pentru oricine un post la Primăria Turnu. Aşa cum am mai scris acum câteva luni, un alt concurs organizat de echipa lui D.Cuclea a avut un câştigător scontat: Petrişor Nunel, zis Osu, a terminat de curând o facultate şi trebuia angajat. La el nu s-a mai pus cerinţa cu vechime în specialitatea diplomei, fiindcă n-avea deloc. Iată-l acum pe Nunel Petrişor ajuns un infractor cu cazier, condamnat la 1,5 ani de inchisore pentru fraudarea alegerilor. Un infractor de drept comun este angajat pe bază de concurs la Primăria Turnu. Cine se aseamănă, se adună, spune o vorba, şi cât de adevărată este în situaţia de la Turnu! Nu ştim ce viitor infractor va fi angajat pe posturile de mai sus, însă nu ne îndoim că nu va câştigă cine trebuie. Nişte jigodii, atât putem spune despre cloaca din Primăria Turnu. Va veni, cât de curând, o matură care să facă puţin curat în mizeria de acolo.  E timpul!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
pisica pe 15 Decembrie 2014, 15:10
#6
primaria turnu magurele
pe Cane Beatrice de ce nu o angajati doar a mai lucrat in aceasta primarie ca functionar public

Mona pe 10 Decembrie 2014, 10:43
#5
Primarie ineficienta si indiferenta
Urmatorul conc*rs,asta cat mai rapid,sa fie pentru postul de primar.Sa schimbam oameni cu aceleasi obiceiuri si "performante" administrative,cu oameni responsabili, cinstiti si mai eficienti.
ciobanel pe 09 Decembrie 2014, 19:21
#4
specific
Toate sunt aranjate Pe relatii se face orice ; chiar si un cioban de la ciuperceni si-a angajat odrasla la primarie cu un conc*rs special
ghgf pe 09 Decembrie 2014, 18:01
#3
informati-va inainte sa scrieti un articol aberant!!!
postul de consilier sau inspector "superior" cere prin legea 188 A FUNCTIONARULUI PUBLIC vechimea de 9 ani!!! este cel mai inalt grad, iar pentru vechime mai putine sunt consilieri, inspectori debutanti, asistenti!!!
vlad pe 09 Decembrie 2014, 11:47
#2
info
poate trece si DNA-ul sa faca putina c*ratenie.
Gigi de la combinat pe 09 Decembrie 2014, 10:57
#1
Cucleooo,nu mai angaja aiurea
Sa dati afara jumatate din trantorii din primarie,dupa care sa faceti conc*rsuri pe bune si sa angajati oameni competenti.Primaria nu este SRL-ul vostru!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.