Cu Dragnea la psihiatru, noul film al pesediştilor.

22 Noiembrie 2014, 00:11 | 2310 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Dragnea isi musca unghiile dupa prezidentiale.

Alegerile prezidenţiale au lăsat urme adânci în partidul lui Liviu Dragnea. Înfrângerea lui Ponta a fost atât de neluată în calcul, încât pesediştii nu au ieşit nici acum din şoc. Aşa cum se cunoaşte, Ponta a plecat câteva zile din România, în concediu, probabil medical, pentru că nu credea să i se întâmple una că asta. Liviu Dragnea, rămas pe baricade, a început să vorbească singur pe culoarele guvernului şi prin vastele holuri ale conacului său din Alexandria.  Întrebat despre vinovăţia cuiva pentru eşecul din alegeri, Dragnea a declarat că doar Dumnezeu e de vină. Şi când te gândeşti cât s-au chinuit pesediştii să-l scoată pe plagiator ortodox sadea! L.Dragnea este aproape de psihiatrie, pentru că şocul catastrofei electorale a fost groaznic. Slugile jupânului Teleormanului sunt într-o stare de surescitare incredibilă. Nu au linişte deloc, Dragnea este mai irascibil ca niciodată.

Câţiva apropiaţi s-au gândit, mai în glumă, mai în serios, să-l ducă la un psihiatru. Ca în celebrul film american, în care un "naş" mafiot merge să se trateze la un biet psihiatru, şi cei din jurul lui Dragnea cred că este o soluţie. Nu ştim ce va mai face Liviu, însă nu e exclusă o vizită la Poroschia, probabil. Aşa se întâmplă când crezi că toată lumea se pliază pe dorinţele tale şi, mai ales, când crezi că furtul şi minciuna sunt metodele cele mai bune pentru a cuceri electoratul. Se pare că Dragnea va avea un alt şoc atunci când protejatul său, plagiatorul cu figură de mongoloid, va reveni din concediu. Conform unor surse, Ponta va "popi" pe mulţi, unul dintre ei fiind chiar Liviu Dragnea. Vom vedea, însă se adună mulţi nori negri deasupra carierei politice a lui L.Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
PONTA pe 23 Noiembrie 2014, 14:29
#9
salutari din Dubai
Dar ce face Dragnea,în această fotografie ? Parcă şi-ar roade unghiile..... I-o fi ciudă că nu l-a luat Ponta la c*rsele de formula 1, din Dubai ? Aţi văzut cât de mult îl interesează pe plagiator soarta ţării şi faptul că nu avem buget pe 2015 ? Şi când te gândeşti că acest nemernic mincinos, s-ar fi vrut preşedintele României..... Bine că măcar acum, în al doisprezecelea ceas,oamenii au realizat înşelătoria PSD-istă şi i-au trimis la coşul de gunoi pe aceşti penali mizerabili !
Morisca pe 22 Noiembrie 2014, 22:51
#8
De mii de ani se-nvarte roata !
Dragnea,Fiscuci,Simionescu,aveti ceva moale la funduletz?Hai ca va rezolva DNA !Tot ce pot sa va urez este:/SENTINTE GRELE SI MULTA SUFERINTA!/
Un cunoscator pe 22 Noiembrie 2014, 20:02
#7
lui Ilie de la scularie
la Turnu Magurele Iohannis a luat 41,5 %!
Ilie de la scularie pe 22 Noiembrie 2014, 16:49
#6
@unui tînăr
Se pară că și Teleormanul nu mai este ce era odată în ceea ce privește votul pro PSD. Ultimul tur de scrutin a dovedit asta, PSD n-a mai luat aici 70-80% cum era obișnuit. La Turnu, Iohannis a luat 40,7 %, ceea ce denotă că oamenii încep să discearnă grîul de neghină.
un tanar pe 22 Noiembrie 2014, 14:17
#5
Dinainte de alegeri trebuia dus la psihiatru!
Doar un bolnav psihic isi poate imagina ca poate castiga alegerile printr-o campanie electorala bazata pe minciuna, nesimtire si desconsiderarea inteligentei oamenilor. Plus furtul voturilor!

In Teleorman a avut succes strategia asta la toate alegerile, dar Romania nu este Teleorman!
elena pe 22 Noiembrie 2014, 10:46
#4
poroschia
Dragnea se chinuie acum sa faca pe nebunul,doar doar va scapa de puscarie.orcum daca vrea D-zeu pe care il invoca poate scapa si de avere,ca nu a venit cu nimic de masa.
uda pe 22 Noiembrie 2014, 09:51
#3
primarita
la beci cu ea
MARCEL pe 22 Noiembrie 2014, 07:13
#2
REALITATE
DNA VERIFICATI DE UNDE ARE BARBULESC FLORICA PRIMARITA DE LA UDA CLOCOCIOV ATATA PAMANT ESTE TOT LUAT INEGAL LA FEL CA RETROCEDARILE PADURILOR ARE PAMANTUL BOIERILOR FARA MOSTENITORI LUAT ILEGAL ATATEA HECTARE FURATE A VENIT DIN BAIA MARE CU 20 HECTARE CU CE A ADUS PAMANTUL CU MASINA LA OAMENI CARE AU PAMANT INARENDA IA INSELAT PE TOTI LEA

DAT FLOAREA SOARELUI CU 9 RONI PE KG SI IA A LUAT 12 RON LUATII ACTELE SI FERIFICATI ARESTATIO PE EA SI PE COMPLICI
ilie pe 22 Noiembrie 2014, 06:13
#1
b
e mai aproape spitalul nr 9 !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.