Furt pe faţă în comuna Ciuperceni. Anghel Gâdea, primarul localitatii, dă tunuri de miliarde.

22 Noiembrie 2014, 00:12 | 4401 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Caminul cultural din Ciuperceni a inghitit miliarde.

Comuna Ciuperceni este locul unde primarul fură, pentru că de asta e primar. Anghel Gâdea nu se încurcă nici din greseala cu maruntisuri, el dă tunuri de miliarde, cum îi stă bine unui pesedist. Căminul Cultural din localitate a fost renovat sau este în proces de renovare prin Compania Naţională de Investiţii, proiect în valoare de 9 miliarde. C.N.I.  este o companie în subordinea ministerului condus de Liviu Dragnea. Jupânul a dat bani pentru investiţii către primăriile pesediste din toată ţara. Bineînţeles că toţi banii au fost direcţionaţi către firme protejate. În cazul Ciuperceni, oare  pe ce s-au cheltuit cele 9 miliarde, căci dacă se dorea, îl făceau nou şi să se învârtă după Soare cu o asemenea suma. Lucrările sunt facturate  iar banii sunt băgaţi în buzunar. Cât s-a furat din cele 9 miliarde nu se stie, insa nu credem ca tunul a fost mic. Nu le ajunge că aranjează licitaţiile ca să câştige firmele lor, mai fură şi din acte. Chiar era nevoie de renovarea Căminului Cultural într-o comună depopulată!

Toţi banii investiţi aiurea puteau fi folosiţi pentru a atrage investitori şi a crea locuri de muncă în zona Turnu-Măgurele, o  adevărata prioritate. În toate comunele se dau tunuri pe bandă rulantă prin investitiii aiuritoare. Bomboana pe colivă este dotarea bisericii din Ciuperceni cu centrală termică, investiţie în valoare de 3 miliarde. Conform spuselor primarului, investiţiile erau  priorităţi. Era nevoie urgentă ca Biserica să fie dotată cu centrală, pentru ca preotul nu mai putea sa slujeasca din cauza frigului! Ciuperceni este una dintre cele mai bogate comune şi 3 miliarde pentru încălzitul Bisericii este o nimica toată. Până acum a mers, de aici încolo nu se mai putea fără căldură în Biserică. La un simplu control, îi arestează şi pe primar şi pe popă. Banii furaţi au ajuns în campania electorală dar şi în buzunarele mari ale lui Dragnea şi apropiaţilor săi. Tot primarul se mai laudă că a împrejmuit terenul de sport cu gard. Cât o fi costat şi această prioritate nu se stie, insa probabil ca miliarde. Pentru viitor, Gâdea senior vrea să introducă apă şi canalizare. Una peste alta, bani să fie, că de investit avem specialişti de renume care să-i fure.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Neica Nimeni pe 24 Noiembrie 2014, 12:37
#8
cap sec
Daca face omul ceva, nu va convine, daca nu face nimic asisderea. Vi se pare ca toata lumea fura numai voi sunteti cei cinstiti. Ati demonstrat-o in perioada Boc - Basescu. Sa ridice piatra cine este nepatat!

Prea faceti tam tam politic fara nici un rost. Cine a gresit sa plateasca. Asa ca fiti un pic mai realisti si dati dovada de deontologie profesionala.
Jean Tarzan pe 23 Noiembrie 2014, 09:24
#7
..
Dati o tura si pe la Rosiorii de Vede sa vedeti capodopera..Wc de aproape 4 miliarde in parcul de langa policlínica.Normal ca mai sunt javre care plang dupa psd.!Sugeau la greu..
alaba pe 23 Noiembrie 2014, 00:34
#6
hotilor
Cei mai mari hoti din turnu magurele este Dragnea si cel care ia toate lucrarile din judet unu zis FANE care fura impreuna cu primari comunelor,poate acest FANE va termina si dispensaru din COM Traian din bani furati de la primaria com Ciuperceni.
ciuperceni pe 22 Noiembrie 2014, 19:07
#5
un nene
ba lasa sa fac tongue laugh
of doamne pe 22 Noiembrie 2014, 17:34
#4
vino sa ne vezi
la scoala se c..a copii laveceu dala vechi si e jale de ce nu face baie la copiii din ciuperceni rusine
dan pe 22 Noiembrie 2014, 13:03
#3
gândiți
Este bine pt comuna ciuperceni sa aibă un cămin renovat,păcat ca nu gândiți,dacă fura bani și nu făcea nimic?

costy pe 22 Noiembrie 2014, 10:42
#2
cum ma 3 miliarde
Cu banii astia incalzeam tot satul. O centrala nu costa mai mult de 10.000 lei plus inca 10.000 instalatia plus plus plus si tot nu ies 3 miliarde. Asta daca nu or fi pus ceva nuclear ..... D-aia nu merge nimic in tara asta !
elena pe 22 Noiembrie 2014, 10:36
#1
hotii
La puscariie,,,,la puscarie,,Dragnea si toti hotii lui.A distrus un judet intreg ca nu se mai satura bestia.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.