Cătălina Ștefănescu, fosta secretară a lui Liviu Dragnea, hotărăşte soarta multor deputaţi. De la ferma de vaci la comisia juridică a Camerei Deputaţilor.

30 Octombrie 2014, 00:05 | 3193 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Catalina Stefanescu.

Cătălina Ştefănescu, fosta secretară a lui Liviu Dragnea, este din ce în ce mai influentă în partid şi în Parlament. După ce a ajuns deputat, Cătălina Ştefănescu a intrat în comisia de învăţământ, de unde promitea că o să rezolve câteva probleme stringente ale ţării şi, bineînţeles, ale Teleormanului. Nu a stat mult aici şi din octombrie 2013 este membra în Comisia juridică, disciplină şi imunităţi. Ţinând cont că, în ultimii ani, DNA-ul arestează din ce în ce mai mulţi parlamentari, această comisie este foarte  importantă.  Aici se dau avize pentru începerea urmăririi penale a parlamentarilor si se aproba arestarea acestora, care sunt protejaţi prin imunitate de răspunderea în faţa legii.

Printre cei care aşteaptă votul comisiei juridice este şi deputatul Simionescu Adrian, prins cu evaziunea transfrontaliera. Chiar marele combinator Viorel Hrebenciuc era cât pe aci să ajungă la mâna Cătălinei, numai că acesta  şi-a dat demisia din Parlament, astfel că a ajuns mai repede în arest lângă fiul dumnealui. Mulţi alţi colegi de partid depind de modul cum hotărăşte să ridice firava mânuţa sau să o ţină jos. fosta secretară a baronului de Teleorman.  Ce salt uriaş pentru domnisoara Stefanescu! In nici doi ani, să ajungi din funcţia de consilier în limbi străine aplicate la ferma de vaci Dona, din satul Segarcea Deal, tocmai în cea mai importantă comisie a Camerei Deputaţilor! Dacă DNA continuă să fie ce a fost şi până acum, nu este departe timpul când protejata o să voteze până şi pentru sau impotriva arestarii protectorului. Cătălina bineînţeles votează cum primeşte ordin de la Dragnea, pentru că ea are o misiune de îndeplinit, nu este de capul ei.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Pentru o viata mai buna pe 01 Noiembrie 2014, 00:47
#9
BRAVO DOAMNA/DOMNISOARA DOINA!
Oare cati gandesc ca dumneavoastra?Este mult prea putin sa spun ca aveti dreptate.Noi inca speram ca se mai poate schimba ceva.Sarut'mana si Doamne-ajuta!
doina pe 31 Octombrie 2014, 12:05
#8
cine este de vina
Cine este de vina ca aceasta pitipoanca a jupinului a ajuns atit de sus ? Cei care habar nu au pe ce lume traiesc si pentru un soson au votat acest specimen .Cine este de vina ca aceiasi habarnisti il vor vota si pe prostalaul de la Buc*resti si asa vor distruge viitorul copiilor si nepotilor nostrii ?? Evident noi,cei care comentam dar nu mergem la vot sa scapam de acesti impostori rosii . Iesiti la vot sa scapam de ciuma rosie !!!!!
Nicoleta pe 30 Octombrie 2014, 22:30
#7
Leano,Leano,o sa fie vai de capul nostru
Asta in ideea ca va fi asa cum crezi tu dar,si sa visezi in halul asta e foarte periculos.Asta ne mai lipsea,ca Stefanescu Catalina sa mai si conduca ceva.Vai de mama ei de tara!
Leana pe 30 Octombrie 2014, 15:14
#6
Catalina
Uite așa încet după sărbătorile de iarnă poate ii ia locul lui zgonea si o vedem în cap**a deputaților.bravo ei în c*rând va noua Caty a psd .da
eigen pe 30 Octombrie 2014, 13:31
#5
Taieri de copaci cu iz electoral!
Se fac defrisari in masa din domeniul public al orasului fara nici un motiv.Se anunta o iarna grea iar unii din votanti,mai saraci si pomanagi, nu au lemne de foc?Copaci sanatosi cad secerati de drujbele electorale la un semn al bratului celor ce conduc aceasta activitate,fara autorizatie, fara aprobari...Asa ca niste criminali ce doboara ani si ani din viata uni copac ce nu poate si nu este aparat de nimeni.Raman in urma cioturile neputintei si indiferentei colective iar oxigenul in orasul fara oxigen,este din ce in ce mai putin...Rusine!
Ilie de la scularie pe 30 Octombrie 2014, 13:07
#4
Dura lex sed lex ar trebui sa fie sloganul in Romania. Nimeni mai presus de lege. Atit. Ce va fi, justitia sa-si faca datoria nediscriminatoriu.
# 1 pe 30 Octombrie 2014, 12:03
#3
De acord ILIE
Sa-i vedem priponiti,daca se poate,pe toti cei care au furat Romania.Dar,hai sa comentam sau sa ne dam cu parerea asupra a ceea ce vedem si este deja dovedit.Da,sunt anti-PSD,lafel ca multi altii care voteaza PSD si care inca nu vor sa recunoasca sau le este teama sa recunoasca.S-a mers totusi mult prea departe cu hotia si minciuna.
Ilie de la scularie pe 30 Octombrie 2014, 07:15
#2
@Consilier
Ai uitat să-i pomenești pe Cocoș, Pinalti, Sandu, Niro, în c*rînd și Udrea și cu voia dvs BăSSescu. Se vede clar că ești anti-PSD. Ok, nici mie nu-mi plac mafioții ăia. Dar nici ăia care-i crezi tu sfinți nu-s fete mari. Nu vezi că mafioții ăștia sunt ca iarba rea? Tragi de unul și ies o grămadă din toate partidele? Că mafia este endemică la noi? Dacă este adevărat ceea ce afirmă Der Freitag Algemeine Zeitung în legătură cu EADS, trebuie să mai construim o pușcărie. În dosar sunt implicați Udrea, Ioan Rus, Ion Țiriac, etc. Pe lîngă ceea ce vedem azi, afacerea EADS este un Armaghedon pentru clasa politică. De aia vă spun treziți-vă! Căscați bine ochii, și nu mai puneți botul la ăștia care vă mint frumos. Nu-s cu nimic mai c*rați decît cei pe care-i înjură și-i acuză de corupție. Iar justiția să-și facă datoria corect. Lui Becalli s-au repezit proc*rorii să-i sechestreze valiza cu milionul de euro. Să facă la fel și cu șpaga lui Cocoș. Nu-mi pasă că e arestat. Să- confiște banii.
Consilierul\,.],.] pe 30 Octombrie 2014, 01:12
#1
Catalina e o altfel de ......POLITICA
O sa se imparta cate 30 de zile multora dintre parlamentari.VIOREL HREBENCIUC,alias GUZGANUL ROZALIU,de azi incolo se va numi GUZGANUL MARONIU.DRAGNEA LIVIU,OARE CE NUME VA PRIMI ACOLO?Sa vedeti de-acum incolo cum o sa se arda intre ei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.