Printisorul lui Liviu Dragnea își vinde unul dintre BMW-uri. Prețul este un chilipir. A ajuns la ananghie familia Dragnea ?

29 Octombrie 2014, 00:04 | 3093 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
BMW-ul scos la vanzare.

 Un anunț de pe site-ul autovit ne-a atras atenția. După cum ne-a scris un cititor, fiul lui Liviu Dragnea își vinde BMW-ul alb cu un preț aproape derizoriu. Anunțul printisorului Ștefan Valentin Dragnea cuprinde multe detalii despre autoturism. Cumpărat de la reprezentanța BMW din România, mașina are revizii și service făcute la  Bavaria Motors. Deși anul de fabricație este 2008, bolidul are dotări care ar face invidios pe oricine. Iată doar câteva caracteristici ale autoturismului pe care-l vinde printisorul lui Dragnea:
 
 "Trapă, volan sport M cusături roșii + comenzi, funcție TV, climă, bi-xenon, senzori parcare
 Interior roșu + ornamente piano black. Exterior Alpine White, angel eyes alb
 Pachet M exterior + jante M originale 19” fără zgârieturi + anvelope vară noi
 Se oferă și pachet stock exterior non-M + jante orignale 17” + anvelope iarnă noi
 Revizii cutie viteze + motor, discuri + plăcute față-spate, flanșe amortizoare, bucse, noi, se poate verifica la dealer.Nu bate, nu troncane, nu scârțâie, geamuri colorate omologate."
 
 Cum să nu cumperi o asemenea bijuterie!  Interesant este motivul pentru care Dragnea junior își vinde autoturismul pe un site auto. Până acum, S.Dragnea vindea doar unor cunoscuți, însă acum pare că vrea să ascundă că vinde BMW-ul. Nu se găseau destui prieteni ai vicepremierului care să-i cumpere autoturismul? Credem că existau asemenea tovarăși, însă, probabil, a intervenit ceva: ori DNA-ul urmărește cu atenție tranzacțiile familiei Dragnea, ori printisorul a ajuns la mare nevoie. Oricum, la banii familiei Dragnea, cei 15.900 de euro cu care se vinde bolidul e o nimica toată. Pentru cei interesați, le dezvăluim că BMW-ul își merită cu prisosință banii. S.Dragnea nu a făcut nici 20 000 de kilometri pe an în cei 6 ani de când are bolidul. Indiferent de ce spun unii sau alții, anunțul vânzării BMW-ului este surprinzător și semnificativ: familia Dragnea începe să se teamă. După cum cunoașteți, are și de ce. Multe ilegalități s-au făcut în Teleorman cu girul sau cu aprobarea jupânului Teleormanului.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
gelu pe 30 Octombrie 2014, 13:20
#4
BRAVO!
Sunteti sanatosi la cap, sau nu mai aveti subiecte de interes obstesc?V-ati dat de partea baronului?Cat v-a dat sa-i faceti reclama?Despre taierile ilegale de copaci, dim domeniul public, cu iz electoral, nu stiti nimic?
crin pe 30 Octombrie 2014, 08:05
#3
gyu
Acest turnu cu stiri este al dl Dragnea ? Vorba lui Nitulescu acum cativa ani cand era pe prima pagina a ziarelor si scrieau foarte urat de el .lasa tata ca astea dau zilnic de mine si nu fac decat bine in opinia mea,nu ma uita lumea ce dracu .asa fac astea cu dragnea nici un articol fara familia dragnea
Ilie de la scularie pe 30 Octombrie 2014, 07:20
#2
@Gogu fudulu
Lasă că o să mearga cu duba. wink wink
Gogu fudulu pe 29 Octombrie 2014, 16:03
#1
Stefane,da un schimb nu vrei?
Am un brek cu bord de CN.Ce zici,si mai dai si tu o masa la Codrea?Hai ca vine DNA-ul si o sa mergeti cu Tohanuri, Bombonica cu Ukraina si Petrache cu Pegas.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.