Gabriel Olteiu, antrenor la Clubul Sportiv Școlar Turnu-Măgurele, a devenit antrenor federal la FR Kaiac-Canoe. Prima acțiune a lui G.Olteiu a inclus și Tr. Măgurele.

24 Octombrie 2014, 00:03 | 2991 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Tinerii turneni sunt interesati de kaioac-canoe.

Federatia Romana de Kaiac-Canoe a pus in practica doua programe finantate de MTS, destinate copiilor nelegitimati, care doresc sa invete practicarea acestor sporturi. Presedintele Ioan Barladeanu a oferit detalii despre modul cum s-au derulat activitatile derulate sub genericul “Pierre de Coubertin”.

“Am initiat programele "Vaslim pentru sanatate si viitor la kaiac sprint” si “Joc si performanta”, cel de-al doilea pentru kaiac-polo, un sport care a inceput sa atraga numerosi participanti in lume, cu sanse mari de a fi inclus la Jocurile Olimpice. Sub coordonarea noului antrenor federal Gabriel Olteiu, venit de la Clubul Sportiv Scolar din Turnu-Măgurele, un bun cunoscator in atragerea copiilor spre practicarea kaiacului si canoei, au raspuns prezent un important numar de, zicem noi, viitori performeri.

La Turnu-Măgurele,  Constanta, Braila, Galati, Brasov, Timisoara, Orsova, Pitesti, Slatina, Arad si Hunedoara au venit 120 de copii de 8-13 ani, care s-au integrat ambelor programe. Din randul lor au fost selectati mai bine de jumatate, 30 la primul si 40 la al doilea, remarcati la actiunile de pregatire fizica si initiere in tainele kaiacului, canoei si noului kaiac polo. Suntem multumiti de modul cum s-au derulat programele si asteptam cu incredere viitoarele activitati la aceste nivele de varsta”‘.

 
Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
UNUL pe 27 Octombrie 2014, 23:06
#8
Pentru OFTICOSI
Stiti de ce moare cainele?

Sa auzim numai de bine!
og pe 26 Octombrie 2014, 08:54
#7
pt oltei
Spune tu om cu rezultate de ce nu ai luat licenta de prima data,(daca nu ti-e rusine!), de ce te cautau ti**nii acum cativa ani sa le dai banii inapoi pe transport(daca nu ti-e frica!), de ce l-ai dat afara pe Ionut Vasile(daca te poti uita in ochii lui).Astea sunt rezultatele tale.
vp pe 26 Octombrie 2014, 08:27
#6
pt. kaiac
Care om? Asta e in stare sa vanda pe oricine pt interesul lui.Umbla numai cu ocolisuri si pe la spate.Spunea cineva ca e basist, atunci de ce cauta cand a venit Liviu Dragnea la Kaiac la Dunare sa ceara audienta si sa fie refuzat de doua ori(exista video la TSD),de ce a stat 3 ore in fata cabinetului primarului atunci cand a fost schimbat?(exista martori de care s-a milogit sa fie bagat la primar).Probabil asa a invatat de la Biciu care a fost la toate partidele.

in rest,cetatean, l-a ghicit bine.
Kaiac pe 26 Octombrie 2014, 06:29
#5
Olteiu
Cum dati voi intr-un om cu rezultate. Rusine sa va fie.
cetatean pe 25 Octombrie 2014, 11:51
#4
olteie
Basist de frunte, increzut si semidoct, vai mama lui !
XX pe 25 Octombrie 2014, 00:49
#3
Lui DM
Cu visele de noapte ale lui ai ajuns Campion National, apoi in Lotul National de Juniori, domnule degeratu(cu litere mici ca tine)!
DM pe 24 Octombrie 2014, 17:44
#2
hahaha
olteiu s-a injosit furand benzina de la salupe
DM pe 24 Octombrie 2014, 08:58
#1
nu merita
Cum ai ajuns tu acolo? DIn cauza ta am pierdut medalie la nationale ca ne-ai bagat in virf de forma in cantonament si in BAscov faceam rulaj ca nu stiai ce sa ne mai faci.Cand iti spuneam ce putem sa tragem mai bine tu ne bagai asa cum visai noaptea.Nu te respecta nimeni din cei ce au lucrat cu tine antrenor ca umblii numai cu minciuna. Mai bine te punea la cantina ca aolo te pricepi.Mai tii minte cum ne imparteai norma de hrana?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.