Exclusiv: cum îşi ascunde Liviu Dragnea averea. Conacul din Alexandria este mult mai mare decât pare de la stradă.( Foto)

23 Octombrie 2014 | 4505 vizualizări | 3 comentarii
Domeniul lui Dragnea  are forma ovala.
Domeniul lui Dragnea are forma ovala.

Cel mai bogat şi influent teleormănean este vicepremierul Liviu Dragnea. Chiar dacă cea mai mare parte a averii şi afacerilor sunt trecute pe numele unor oameni de paie, jupânul are totuşi câteva proprietăţi care îl trădează. Cât s-a chinuit Liviuta să nu se afle în ce lux trăieşte, până la urmă am reuşit să prezentăm teleormănenilor detalii uimitoare. În special, fiul şi fiica, dar şi nora şi ginerele familiei Dragnea, au simţit nevoia să se mândrească cu ce au şi astfel am putut să aflăm foarte multe despre fabuloasa avere strânsă de jupân.

Conacul de pe domeniul din Alexandria şi toate acareturile sunt de nivelul familiilor bogate de câteva generaţii, nu peste noapte, cum este în cazul de faţă. Am mai scris despre faptul că la o simplă privire curtea jupanului este mică, numai că realitatea este alta. Liviu Dragnea a scris in declaratia de avere, până în anul 2011, că are 7.000 de mp, însă înmulţind lungimea cu lăţimea proprietatii jupanului rezultatul este în jur de 4.000 de mp. Intrarea principala are aprox. 25 m, intrarea secundară 11 m, iar lungimea aprox 200 m. Înmulţind şi împărţind rezultă aprox. cei 4.036 mp din declaratia de avere care i-au rămas lui Dragnea, după ce i-a donat fiului 2859 mp in anul 2011. Misterul a fost dezlegat: curtea jupanului are formă ovală. Donaţia celor 2859 mp către Ştefan Dragnea  a fost făcută ca să ascundă de ochii şi măsurătorile unor eventual  curioşi dimensiunea domeniului. La momentul actual, declaraţia de avere a jupanului este curată ca lacrima( au dispărut şi alte proprietăţi, printre care şi Hanul Diligenţei) referitor la curtea din Alexandria, care are numai 4036 mp. Citind declaratia de avere si masurand curtea( ceea ce se vede), nu poti sa iti dai seama ce se ascunde pentru ca totul corespunde, ceea ce a vrut Dragnea.

Şi-a camuflat atât de bine conacul, încât doar procurorii pot arăta poporului adevărul. Câtă grijă a avut omul acesta să pară ceea ce nu este! Liviu Dragnea a declarat că a ajuns la o curte atât de mare prin alipirea curţilor vecine, numai că jupânul nu a demolat casele şi gardurile de la stradă sau a cumpărat doar partea din spate a curţilor, în felul acesta domeniul având formă ovală. Priviţi in galeria foto câteva imagini care arată cum, la un moment dat, gardul se curbează, ceea ce dă formă ovală curţii lui Dragnea. Click aici pentru galeria foto.

 
Comentarii (3) Adaugă comentariu
!!!!!!!!!!!!!!//// pe 23 Octombrie 2014, 09:35
#3
De unde au atatia bani??????
Asta in conditiile in care Dragnea a lucrat NUMAI la STAT.Astia chiar ne cred prosti!Se strange latul Liviule!Deschideti ochii mai bine si nu mai incercati sa gasiti tot felul de "greseli" in redactarea unui articol.Adevarul este mult mai socant si mai inspaimantator decat credem sau decat stim noi.
nae mohahan pe 23 Octombrie 2014, 09:29
#2
piatra cubica
mi se pare cunoscuta piatra cubica?sau gresesc ?:seamana cu cea din turnu magurele care a fost scoasa cu ani in urma?cum o fi ajuns la el dl primar ?

????//// pe 23 Octombrie 2014, 09:19
#1
matematica asta....
cred ca ar trebui sa verificati de 5 ori inainte de a publica ceva......recititi ce ati scris si veti intelege...probabil...un zero va strica socotelile ! a nu se intelege ca il apar pe jupin ! chiar deloc !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.