La Turnu-Măgurele, dacă nu ai afiş pesedist în magazin, te caută controalele. Jigodiile rămân jigodii.

22 Octombrie 2014, 00:04 | 2333 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Turnu-Magurele.

Campania electorală e în plină desfăşurare. Mai sunt doar 12 zile până la alegeri şi candidaţii încearcă să cucerească electoratul nedecis. La Turnu-Măgurele, campania aproape că nu există, pentru că, în afară de câteva bannere cu Klaus Iohannis, nu se vede decât plagiatorul premier. Toate magazinele au exhibat în vitrină mutra mongoloidă a candidatului pesedist. Ne-am zis că, deh, gusturile nu se discută şi patronii de magazine sunt pesedişti, însă surpriza ( dacă mai e surpriză) a fost că mulţi dintre cei întrebaţi dacă simpatizează cu plagiatorul au răspuns că nu. Afişele din magazine sunt puse deoarece trepăduşii locali, gen Procopiescu, Bădiţa Stancu, Petculescu şi alţii, au ameninţat că dacă nu au afiş pesedist vor primi vizite neplăcute. Mai mult, ca să nu fie nevoit mongoloidul să împartă spaţiul şi cu alt candidat, proprietarii de magazine au fost avertizaţi că le e interzis ca alături de afişele pesediste să mai apară altele.

Doar pe timpul dictaturii lui Ceauşescu s-au mai pomenit asemenea lucruri. Pana la urmă, le e interzis turnenilor până şi popularizarea altui candidat. Dacă ar fi candidat unic, Ponta plagiatorul ar fi avut lipsă vreun magazin în care să fie glorificat. Faceţi un simplu exerciţiu: plimbaţi-vă prin Turnu si o sa observaţi vitrinele magazinelor. E plin doar de afişe pesediste, de parcă n-ar exista şi alţi candidaţi. Există. Sperăm că turnenii, care nu  sunt angajaţi pe la Primărie sau au deschis vreun magazin, să voteze aşa cum le dictează conştiinţa, nu cum le spun trepăduşii partidului stat.

 
Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Petre Nicolae. pe 27 Octombrie 2014, 17:55
#9
Nu-i chiar asa.
Eu mi-am pus afis cu dna, Elena Udrea si nu mi-a facut nimeni nimic.
Pentru Fane pe 25 Octombrie 2014, 15:38
#8
Ene
Iti spune ceva numele Ene? De cine crezi ca e pus in functie.Sunteti mici sa intelegeti unele aspecte.Faci plangere si dupa ce iesi din politie se sterg cu ele la....
costel pe 24 Octombrie 2014, 18:55
#7
psd
Fane esti prost?Demonstreaza tu ca ei au amenintat si eu fac plangere penala!Ei trimit controalele nu te ameninta,,,rosii sunt intr-adevar agresivi!Stiu pe cineva care a vrut sa cumpere pamant langa tarlaua lui Dragnea si s-a trezit cu rotile de la masina intepate cu un cutit,amenintari de la cainii lui Dragnea!Faci plangere penala?Demonstreaza ca ei au fost!Popor turnean -TREZITI-VA!!!
Amanta lui nea Ilie se la scularie pe 24 Octombrie 2014, 10:48
#6
Despre Articol
Petculescu si Badita sunt niste persoane nule din punct de vedere profesional.Singura solutie pentru ei de a face ceva in viata,a ramasa aceasta politica murdara a PSD-ului.Pacat pentru ei.....si pentru Turnu Magurele.
x pe 22 Octombrie 2014, 23:57
#5
j
sarampoi!
Anti PSD! pe 22 Octombrie 2014, 22:08
#4
plin de greata!
Nu va e rusine ? Va vindeti viitorul copiiilor vostri pe un litru de ulei, uneori pe nimic? Nu v-ati saturat de saracia din orasul asta? Ne au plecat copiii, au ramas pensionarii, moare orasul asta si voi tot votati tot psd -ul! Nu vedeti ca ne vor saraci si prosti ca as ne conduca mai bine? Ne meritam soarta !
FANE pe 22 Octombrie 2014, 12:22
#3
O SA MANCATI AFISE DUPA 1 IANUARIE
DE CE NU FACETI PLAGERE PENALA CELOR CARE VA AMENINTA DACA NU PUNETI AFISE CU PSD?
Oprea pe 22 Octombrie 2014, 11:52
#2
Se voteaza iar saracia???
Nu aveti c*raj as spuneti NU Ciumei ROSII,dupa care iar va vaietatati ca e saracie si va merge rau in urmatorii 4 ani.Daca nici dupa ceea ce vedeti la TV nu reusiti sa va treziti si sa prindeti putin c*raj,atunci cine sa va mai trezeasca?Saracia,mizeria si intunericul o sa puna stapanire pe Teleorman si pe intreaga tara.
florin culcea pe 22 Octombrie 2014, 11:40
#1
halal
Nu credeti ca "mongoloid" suna nitel mai mult rasist?!? Poate ca si "nemtzotei fizician cu shasa case frumos facute din meditatii" suna la fel. Aveti ceva impotriva Mongoliei sau mongolilor?!?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.