Accident de "cascadorii râsului" în comuna Lunca: un bărbat beat a intrat cu scuterul într-o autoutilitară staționată pe carosabil.

17 Octombrie 2014, 00:02 | 2667 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Mopedist.

 Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au depistat pe DJ 546, în comuna Lunca, un bărbat care conducea un moped neînregistrat,  neînmatriculat  şi fără a poseda permis de conducere. În plus, polițiștii au constatat în urma testării cu etilotestul că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

   Mopedistul pătrunsese pe contrasens, intrând în coliziune  cu o autoutilitară care staţiona regulamentar. În urma impactului, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
- pe 18 Octombrie 2014, 00:26
#1
h
la puscarie cu betivu iresponsabil
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.