Accident de "cascadorii râsului" în comuna Lunca: un bărbat beat a intrat cu scuterul într-o autoutilitară staționată pe carosabil.

17 Octombrie 2014, 00:02 | 2.094 | 1
Mopedist.
Car Universal

 Poliţişti din municipiul Turnu-Măgurele au depistat pe DJ 546, în comuna Lunca, un bărbat care conducea un moped neînregistrat,  neînmatriculat  şi fără a poseda permis de conducere. În plus, polițiștii au constatat în urma testării cu etilotestul că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

   Mopedistul pătrunsese pe contrasens, intrând în coliziune  cu o autoutilitară care staţiona regulamentar. În urma impactului, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

1 comentariu Comentează

  • #1
    - pe 18 Octombrie 2014, 00:26
    h
    la puscarie cu betivu iresponsabil

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.