Dorel Popescu, primarul comunei Liţa, un Dorel autentic. Litenii îi "mulţumesc" din inimă.

15 Octombrie 2014, 00:05 | 4888 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Dorel Popescu.

Locuitorii comunei Liţa au primit cu mare bucurie vestea că Primăria o să introducă reţea de apă. Toate bune şi frumoase, astfel că multe familii au renunţat la hidrofoare şi alte asemenea instalaţii. Din păcate pentru liteni, nu a fost să fie un vis frumos ci o glumă proastă a lui Dorel. Mai mulţi cetăţeni ne-au scris despre cele întâmplate de când se bucură de luxul apei la robinet. Pur şi simplu, în fiecare zi sunt probleme, astfel că apa este mai mult oprită. Când ţi-e lumea mai dragă, rămâi fără apă. Toate treburile casnice sunt strâns legate de apă, de aceea este tragi-comic cum se derulează activitatea într-o gospodărie din Comuna Liţa.

Lucrările au fost efectuate de Teldrum şi WFA Impex, firma lui Ion Florian. Cele două firme sunt renumite pentru lucrări de proastă calitate, acesta fiind şi misterul opririi apei. Printre beneficiile apei curente se numără revenirea de la maşina automată la vechiul Albalux. Cei care se încăpăţânează să folosească maşinile automate riscă să le defecteze. Dorel, profesorul de sport, este un binefăcător pentru locuitorii comunei Liţa, fără dumnealui se alegea praful de această localitate. Domnul primar este atât de dedicat muncii pentru dezvoltarea comunei, încât şi-a păstrat si ore de educaţie fizică. Dorel este un nume care se potriveşte foarte bine actualului primar al comunei Liţa, însă este grav că trebuie să sufere intreaga comunitate.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
eu liteanul pe 04 Mai 2016, 10:50
#13
morala
Zii DOREL,si trage apa.
liteanul pe 12 Noiembrie 2014, 18:31
#12
primarul gospodar
primar gospodar a renovat casa personala odata cu scolile cu care se lauda
Catalina Popescu pe 04 Noiembrie 2014, 18:03
#11
Continuare mesaj anterior
Ca tatal meu este profesor de sport nu spune nimic. Ba poate spune ca este mult mai practic ca om. Si nu a fost ales primar doar de pe postul de profesor de sport, ci si de pe cel de director de scoala/ scoli.



Rautatea e un bumerang. Se intoarce catre cel care o are.
Catalina Popescu pe 04 Noiembrie 2014, 18:03
#10
Precum voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi asemenea" (Luca 6, 31)
Observ ca aticolul este nesemnat, deci neasumat,ca si comentariile. Singurul nume complet care apare este al lui Dorel Popescu. Ce va spune asta? Cat caracter aveti?



Citatul pe care l-am pus in titlu se afla pe troita de la "Sistem", in Lita. L-ati citit vreodata? Aceea a fost intentia tatalui meu acum cca 10 ani. Sa faca bine oamenilor.



Altuia nu i-ar fi pasat de poduri, podete, trotuare, c*ratenie pe ulite, toaletat copaci, apa c*renta, canalizare (proiect inca neaprobat din cate stiu), gaz, renovarea scolilor, care arata mai bine ca multe mii de scoli de la oras, renovarea bisericii, transportul copiilor cu masina s.a.m.d. Eu am invatat in scoala nr. 2 cu manusi in maini, in urma cu 20 de ani. Acum copiii au centrala in scoala.



litean pe 22 Octombrie 2014, 14:54
#9
eu
si pe care sai votam mai tepes caci toti sunt hoti zii tu un partid cinstit care ar fii toti o apa si un pamint iti pune in farfurie vre unul toti tiar lua din farfurie ce ai indiferent de culoarea lor mama lor de hoti vb lui cojocaru cornel

Liteanul pe 15 Octombrie 2014, 23:48
#8
EXPRESIVA SI CONCLUDENTA POZA
Chiar are poza de Dorel.Si creier de...Azorel.
qurtu pe 15 Octombrie 2014, 21:50
#7
dorel primarel
iti mai dau sa bei putin si iti iau locul incet si sigur LOL
eu pe 15 Octombrie 2014, 20:03
#6
primarele...
alele...primarele...smile)smile)
gogu pe 15 Octombrie 2014, 19:26
#5
primarul gospodar
pai daca a fost profesor de sport, nu prea o avea minte dar uitati va la el ce bine da in poza
Liteanul2 pe 15 Octombrie 2014, 17:32
#4
Pt.toti frustratii
Felicitari celor care au infiintat acest site, dar am dori sa fie pop**arizate si realizarile. Asa cum gasesc aici despre Lita numai de rau scris, sa stiti ca se intampla si multe lucruri bune-daca nu s-ar fi realizat reteaua de apa nu s-ar fi stiut de lipsa ei-deci vedem partea goala a paharului. Ca avem microbuz scolar in comuna nu vedem ca e binele facut de acelasi Dorel si PSD de care va plangeti. Ca s-au marit pensiile, intregit salariile, nu vreti sa vedeti, iar Dorel are de sport rezervate, ca e titular, dar le preda alcineva cat e primar-desteptilor, care sunteti!
tepes v. pe 15 Octombrie 2014, 16:33
#3
ne conduc hotii
Le.as taia capetele je**silor astora fara sa am pic de resentiment!au furat tot,au prapadit judetul,tara. Am ajuns de rasul lumii din cauza javrelor ce in '89 au organizat lovitura de stat si continua si azi sa suga statul precum lighioanele, ei sa stea cu burtile pline si noi pe 6-7 sute lei muritori de foame. Se simte cineva responsabil pt asta? Nici nu.i intereseaza,va garantez! Felicitari celor care se ocupa de acest site,poate isi deschide si turneanu ochii,ca de 25 de ani tot rosu voteaza si mergeti acum ca tot este toamna sa culegeti roadele! Numai ca nu aveti ce lua,asa ca dragii mei turneni o sa mancam tot .... ca prea suntem prosti! Va pup si ne vedem dupa16 nov mai saraci,mai nenorociti. Spor la fraudat alegeri...
nimeni pe 15 Octombrie 2014, 14:59
#2
mafia rosie
nu mai votati ciumati de psd



Liteanul pe 15 Octombrie 2014, 00:47
#1
Blestemul PSD
De ce oare sunt blestemati cetatenii acestor loc*ri sa fi condusi de primari profesori de sport?Popescu si Mohanu,doi Dorei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.