Accident auto în comuna Lița: o fetiță, care traversa prin loc nepermis, a fost rănită.

14 Octombrie 2014, 00:02 | 2.717 | 5
Accident.
Car Universal

  Un accident de circulație încheiat cu rănirea unei persoane a avut loc în comuna Lița.  Un conducator auto care circula in comuna Lita in directia comuna Beciu a lovit cu partea laterală a autoturismului o  minoră care s-a angajat în traversarea drumului judetean prin loc nepermis si fără să se asigure. În urma accidentului, fata rănită a  fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de  vătămare corporală din culpă, faptă prev. si ped de art. 196 alin. 1, urmând a se propune solutie prin Parchet.

5 comentarii Comentează

 • #5
  Taranu i. pe 22 Octombrie 2014, 07:00
  Norocul fetei!.
  Daca era prietenul Tavocu, o omora si nu patea nimic. Nu se intocmea nici un dosar, din contra i se cereau scuze si i se ura" multi inainte;!.
 • #4
  marius pe 16 Octombrie 2014, 05:26
  legea
  Asa e procedura...soferul e cercetat de lege ...o lege de rahat... Stai fara permis cateva luni... Eu asa am patit. Accident facut de mn,eu victima si tot pe mn m.a cercetat 8luni pt vatamare corporala... O lege de rahat.
 • #3
  acelasi eu pe 15 Octombrie 2014, 09:19
  !
  ai vazut tu pe ruta asta turnu magurele-olteanca vro trecere de pietoni? din cate stiu eu nu sunt !!!
 • #2
  gabi pe 14 Octombrie 2014, 19:32
  ........
  si in lita pe unde ati vazut loc permis de trecere ma duc la turnu sa trec pe partea cealanta si ma intor. unde ati vazut voi trecere de pieton in lita dce vorbiti daca nu stiti
 • #1
  mihaela pe 14 Octombrie 2014, 18:38
  pai
  ...daca aceasta copila traversa prin loc nepermis pt ce ii fac dosar penal pt "vatamare grava din cupa"???

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.