Şi caii nu se-mpuşcă, nu-i aşa? Exclusiv: imagini inedite din "comuna" Turnu-Măgurele.

13 Octombrie 2014, 00:04 | 2721 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Imagini inedite din comuna Turnu-Magurele.

Cu fiecare an care trece, Turnu-Măgurele se apropie tot mai repede de statutul de comună. Din anul 1996, oraşul trece prin cea mai neagră perioada  din istoria sa,  fiind jefuit sistematic mai ceva ca pe vremea fanariotilor. Depopularea oraşului este un lucru evident, turnenii au emigrat spre alte zări, pentru că aici nu pot să mai trăiască. Într-adevăr, progresul a ajuns şi în Turnu, însă niciodată sporul natural nu a fost negativ atât de mult timp. Imaginea alăturată a fost surprinsă de Ziua Recoltei chiar lângă Parcul Municipal, locul unde se desfăşurau spectacole. Primăria, Administraţia Financiară, Catedrala, Penny, Parcul Municipal au ajuns locul cel mai bun pentru păşunat. Zona centrală a oraşului are cea mai bună iarbă şi este păcat să nu fie fructificată această bogăţie. Nu este prima dată când sunt văzuţi cai păşunând prin oraş, de aceea au ajuns chiar să facă parte din peisaj.

Nicio autoritate nu s-a sesizat, pentru că nu este ceva ieşit din comun. Neta Soare a observat bine când a afirmat că spectatorii care asistau la recitalul dumneaei sunt din mai multe comune, de aceea imaginea vine să completeze spusele artistei. Prima măsură a Primăriei ar fi să scadă taxele şi impozitele, pentru că Turnu a ajuns comună. Acum sunt comune care au asfalt, apă, canalizare şi chiar instituţii asemănătoare cu cele ale oraşului nostru. Pentru a susţine ceea ce spunem,  va prezentăm o scurta galerie foto cu câteva imagini surprinse în "comuna" Turnu-Măgurele. Turnenii se întâlnesc destul de des cu cele văzute in fotografiile de mai jos. Click aici pentru Galeria foto.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Florin pe 14 Octombrie 2014, 12:33
#10
Pentru Primaria PSD
Atunci facem o invitatie tuturor posesorilor de animale sa iasa cu ele la pascut prin oras.Cu caprele,cu vacile,cu oile si magarii.
Kenedy pe 14 Octombrie 2014, 10:01
#9
salam si mici
E caii lu dragoi, mancavas', ca am vrut eu sai duc la salam si mici da nu ma lasat rumanau ca zicea ca iau refuzat astia locu de parcare la casa istorica asa ca sia luat cai ca sa mai cumpere o caleasca si sa sa plimbe cu ea pan oras.
Neica Nimeni. pe 14 Octombrie 2014, 06:43
#8
Dle Crisu.
Ce naiba omule, nu te-ai prins la ironie??. Acum, in mod serios: ce daca pasc, sunt animale delicate si cuminti, nu musca pe nimeni. Singura conditie pe care as pune-o este sa fie insotiti, iar insotitorii sa faca c*rat dupa ei.
CRISU pe 13 Octombrie 2014, 23:15
#7
pentru Neica Nimeni. pe 13 Octombrie 2014, 16:46
ce vina au caii ca sunt lasati sa pasca in parc ? De ce trebuie sa ne varsam furia pe bietele animale, cand de vina sunt cei din primarie care le permite stapanilor sa le dea drumul in loc*ri interzise ?
vacar pe 13 Octombrie 2014, 21:54
#6
o
o sa vin si io cu vacile sa le pasc prin parc grin
GREUCEANU pe 13 Octombrie 2014, 20:55
#5
Primaria PSD ce face?????????????
Dac era calul meu si nu puteam sa-lurc in balcon mi-l luau,dar fiind al celor mai colorati dintre cetateni,ramane prin parc*ri.Voturile posesorilor de cai sunt mai importante decat ale celor cu carte si ceva mai civilizati.
zisu pe 13 Octombrie 2014, 17:32
#4
primaria
primaria caracatitei psd care promiteau mare cu sarea sufletul lui dreagnea si cuclea niste mincinosi mafia lor



Neica Nimeni. pe 13 Octombrie 2014, 16:46
#3
pentru florin si traian.
aveti perfecta dreptate, numai cainii(si cei de companie si maidanezii) au voie sa se cace pe toate drumurile, caii trebuie impuscati!.
Florin pe 13 Octombrie 2014, 14:29
#2
Corect,Traiane
Buna observatie,si eu stiu foarte multe rele facute in perioada 1996-2014.Cum bine spunea cineva,suntem pe primul loc la nenorociri si pe ultimul la lucruri bune.Sa fie doar o pura coincidenta faptul ca in aceasta perioada am fost condusi de aceeasi oameni?
traian pe 13 Octombrie 2014, 09:12
#1
oras & comuna
In perioada alegerilor, suntem catalogati oras dupa alegeri redevnim la sttutul de comuna.daca se poate vreau si eu 5 exemple cu ce sa construit in comuna din anul 2000 si pina in prezent.eu va dau 15 exemple cu ce sa demolat,darmat,lasate in paragina. s cool smile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.