Apa rece în comuna Lița: când e, când nu e! Pentru ce s-a introdus apa rece în Lița? - comentariul săptămânii.

06 Octombrie 2014, 00:03 | 2509 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
In comuna Lita, apa curenta a devenit o problema.

Comuna Lița este una dintre comunele privilegiate, pentru că L.Dragnea are multe afaceri în această localitate. Sunt vreo trei societăți agricole în comuna  care depind de oamenii vicepremierului, astfel că Dragnea le-a făcut celor din Lița o surpriză plăcută: le-a introdus apa curentă. Chiar dacă puțini locuitori sunt racordați, e un lucru pozitiv această realizare. Primarul D.Popescu e foarte bucuros și se mândrește că a făcut un lucru excepțional, spune dumnealui, normal, spunem noi. În sfârșit, nu mai contează al cui e meritul, important e ca lucrurile să meargă bine. Din păcate nu e așa, lucru despre care ne-a atras atenția un cetățean din Lița. Astăzi, comentariul său este publicat în cadrul rubricii noastre săptămânale. Iată ce spune cititorul care semnează  Gheorghe Lita:

" Pentru domnul primar din Turnu-Măgurele și domnul primar din comuna Lița. Domnilor primari, ce se întâmplă cu apa rece din comuna Lița? Când avem nevoie de apă și mergem la robinete, apa nu curge pe conducte, în special de vineri până marți. Am plătit câțiva bănuți la branșare și acum, drept răsplată, nu știm când avem apă rece la robinet. Se aruncă problema de la Primăria Lița la Apa Serv Turnu-Măgurele. Nimeni nu ne spune nimic, atunci când se oprește sau  când se dă. Ce trebuie să facem? Avem 3 luni de când ne-am branșat la apa orașului?! La cine ne adresăm să avem și noi apa continuă, DOMNILOR PRIMARI?Așteptăm un răspuns de la voi?! " 

Ca și cititorul nostru, sperăm ca cei doi primari, de care depinde apa din comuna Lița, să răspundă la aceste întrebări. Mai important insa ar fi ca apa rece să curgă tot timpul, pentru că de-asta s-au cheltuit milioane de euro. 

 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Virgil de linga linie pe 06 Octombrie 2014, 13:29
#1
Primaria PSD-Popescu D.
DOREL asta din reclama minte si prosteste pe saracii tarani la fiecare campanie electorala.Mai tineti minte cum a venit el la Primarie in adidasi si trening iar acum se crede si se manifesta ca un boier de pe pamanturile lu Dragnea.Daca va uitati in declaratia de avere o sa vedeti ca acum e mai sarac decat inainte de a veni Primar.Ramane un DOREL al PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.