Averea lui L.Dragnea în imagini: Alex Mataev la piscina din curtea conacului din Alexandria. (foto).

06 Octombrie 2014, 00:04 | 3308 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Alex Mataev, viitorul ginere al lui Liviu Dragnea.

 După ce întreaga presă a preluat materialul nostru despre videoclipul lui Alex Mataev, videoclip filmat în curtea conacului vilei din Alexandria, cântărețul moldovean nu se dezminte și mai prezintă un detaliu din domeniul familiei Dragnea. După cum observați în fotografia alăturată, Alex Matev s-a imortalizat lângă uriașa piscină din curtea conacului deținut de Liviu Dragnea în Alexandria. După ce s-a fotografiat pe gardul vilei de la Bușteni, Mataev e decis să arate tuturor cu ce avere se poate pricopsi dacă se va căsători cu fiica baronului de Teleorman.

Văzând videoclipul și fotografiile lui Alex Mataev, putem spune că atunci când L.Dragnea nu-i acasă joacă ( sau cântă) Alex Mataev pe gard. Departe de a fi vreun cântăreț de succes, viitorul ginere al lui Dragnea se poate lăuda că s-a bucurat de multe ori de averea familiei Dragnea. Alexandra Dragnea, îndrăgostită lulea de Mataev, nu știe cum să-i intre în voie moldoveanului, nu cumva ca fermecătorul cântăreț să se uite la alte frumuseți ale patriei noastre. Dacă vicepremierul nu era de acord cu T.Băsescu în privința unirii cu Republica Moldova, acum, când fiica sa e logodită cu un cetățean din R.Moldova, se pare că și-a schimbat părerea. Având în vedere că Alexandra Dragnea e aproape zilnic cu Mataev, ne întrebăm când mai are ea timp să învețe. Nu cumva moldoveanul o cam îndepărtează de carte?  Până când L.Dragnea va rupe coada pisicii și va lua o decizie în privința lui Mataev, sperăm ca moldoveanul să ne mai delecteze cu imagini din imperiul baronului de Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
cetatenul de la bloc pe 06 Octombrie 2014, 13:13
#2
@manea
Judecand dupa maslinul din vaza de alaturi cred ca metafora e alta. S-o fi crezand el Isus, dar Dragnea il vrea spanzurat (ca pe Iuda) si i-a gasit si locul!
manea pe 06 Octombrie 2014, 05:53
#1
isus
Vai de tine Liviule,asta da ginere,dar cred ca asa vrea Bombonica sa aiba ginere ca tot este ea cu dumnezeu,asta e Isus Bombonico ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.