Ultima oră: s-a schimbat majoritatea în CL Ciuperceni. Tatăl șefului CJ Teleorman, primarul A.Gadea, a pierdut puterea in Consiliul Local.

02 Octombrie 2014, 12:29 | 3385 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
La CL Ciuperceni e o alta majoritate. Primarul Gadea e furios.

 Legea privind migrația politică a adus și lucruri negative pentru oamenii lui L.Dragnea. Mai este puțin timp și cele 45 de zile în care primarii și consilierii pot să-și schimbe partidul pe listele căruia au fost aleși se apropie de final. O bombă a "explodat" chiar în comuna în care primar este Anghel Gadea, tatăl actualului șef al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gadea. Ceea ce parea de domeniul incredibilului, s-a întâmplat. Șeful ACL Turnu-Măgurele, Claudiu Crăcea, a reușit o lovitură de maestru și a schimbat majoritatea chiar acasă la șeful CJ Teleorman. Doi consilieri locali și-au schimbat orientarea politică trecând la cele poua partide membre ale alianței ACL, PDL și PNL. Astfel, o consilieră de la PP-DD a trecut la PDL, iar un consilier PSD a trecut la PNL, astfel că majoritatea în CL Ciuperceni este de 6-5 în favoarea ACL.

 Trecerea celor doi consilieri locali în opoziție este un semnal foarte prost pentru pesediști, având în vedere că opoziția nu poate oferi fonduri guvernamentale sau alte avantaje, precum face guvernul plagiatorului Ponta. Surpriza e cu atât mai mare cu cât în Ciuperceni au venit destule fonduri pentru investiții, fonduri care ajung, evident, în mâna firmelor apropiaților lui Dragnea. Iată că în comuna Ciuperceni se poate și invers: oamenii au plecat de la "ciolanul" puterii pentru opoziție. Această schimbare de majoritate chiar în comuna unde este primar Anghel Gadea, tatăl lui Adi Gadea, șeful CJ Teleorman, arată că oamenii încep să se gândească la interesele comunei. Ciuperceni a devenit o comună în care legea o face un singur om, Anghel Gadea, însă, de acum, lucrurile se schimbă și primarul va trebui să respecte legile României, nu pe cele personale.

 
 
 
 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
remus pe 07 Octombrie 2014, 13:45
#5
maestrul cracea
ha-ha-ha. ce-am mai ras! A schimbat majoritatea la ciuperceni? Pai ciuperceniu asta e cumva resedinta judetului si noi nu stiam? Pai in consiliu judetean deja sunt ca si plecati doi de la pdl (fulvia frasineanu si domnul fost inspector scolar general amarie constantin) care trec la psd. Iar la turnu magurele, mohora catalin care tocmai l-au validat in locul defunctului duma sorin a trecut de 2 saptamani la psd. Cu asta il laudati ba voi pe cracea, ca a luat 2 consilieri la ciuperceni, in schimb a pierdut unul la turnu si 2 la consiliu judetean.
UTECISTUL HA HA HA HA HA pe 07 Octombrie 2014, 08:34
#4
TRAIASCA PATIDUL COMUNIST ROMAN
bai fratilor nu le am cu politica , dar sincer sa fiu ma-m saturat de atitea c*rve fie ele PSD fie PDL toti sunt la fel ....Cine este cu**a aceea ca-re a plecat la PNL ? aaaa da mi-am dus aminte cine este smile da da este turnatorul Politiei , si se da cum bate vintul ...RUSINE SA VA FIEEEEEEE.......D-nule Primar a-ti facut cea mai mare greseala a vieti luaindui pe linga D-voastra pe cei ca-re nu de mult lupta contra D-voastra , iar pe cei ca-re vau ajutat ia-ti uitat de mult , eu atita pot sa va spun RUSINE SA VA FIE ATIT D-VOASTRA CIT SI FIULUI d-VOASTRA
George pe 03 Octombrie 2014, 13:22
#3
Legea lui Dragnea e o lege mafiota
Baaaaa,s-au trezit si consilierii de pe la tara,voi de la oras ce mai asteptati?Dupa alegeri o sa fie prea tarziu pentru unii.
Din Poiana pe 02 Octombrie 2014, 19:46
#2
Bravo!
Bravo lor! Jos comunistul de Gadea! Jos cu gasca! Jos cu viceprimarul! Jos cu administratorul public! Plecati acasa ca nu faceti nimic, luati banii degeaba!
Ion pe 02 Octombrie 2014, 14:41
#1
Bravo consilierilor ACL din Ciuperceni
Pe cand si in alte comune?La CL Turnu Magurele de exemplu.Ce e domnilor PSD-isti,a inceput sa va fie frica?Ce circ si ce distractie va fi in c*rand.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.